Libnet.ro
UNICEF

22:00

Masina mortii lui Paul Walker |Porsche a lansat un avertisment: Nu lasati masina asta de curse pe maini gresite

Online Sport Online Sport,
Masina mortii lui Paul Walker |Porsche a lansat un avertisment: Nu lasati masina asta de curse pe maini gresite

Masina sport Porsche Carrera GT model 2005) in care a murit Paul Walker - starul din The Fast and the Furious - nu era una usor de condus. Compania producatoare, Porsche, a trimis catre toti dealerii sai un document oficial in care explica lucruri despre Carrera GT si in care afirma ca este foarte sensibila la calitatea drumului. continuă pe Online Sport

Filmarile de la al saptelea film din seria Fast Furious vor continua, in ciuda mortii actorului Paul Walker

Filmarile de la Furios si iute 7 erau suspendate pe durata vacantei ocazionate de Sarbatoarea Recunostintei in Statele Unite, in momentul in care actorul Paul Walker a murit intr-un accident de.

VIDEO Viteza si o defectiune mecanica, factorii care au dus la moartea lui Paul Walker

Ultimele informatii in cazul mortii actorului Paul Walker40 de ani) indica faptul ca viteza si o defectiune a sistemului de directie al masinii in care se afla acesta au reprezentat factorii decisivi care au dus la producerea accidentului.

Masina in care a murit Paul Walker, condusa de un pilot de curse!

Imprejurarile accidentului in care a murit actorul Paul Walker sunt cu atat mai ciudate cu cat prietenul care ii conducea masina era Roger Rodas, un fost pilot de curse. Paul Walker si Roger Rodas au murit arsi de vii dupa ce masina in care se aflau s-a lovit violent de un stalp si a explodat.

VIDEO Viteza si o defectiune mecanica, factorii care au dus la moartea lui Paul Walker. Accidentul, filmat de un cuplu

Ultimele informatii in cazul mortii actorului Paul Walker 40 de ani) indica faptul ca viteza si o defectiune a sistemului de directie al masinii in care se afla acesta au reprezentat factorii decisivi care au dus la producerea accidentului.

VIDEO. A MURIT actorul Paul Walker din seria The Fast and The Furious.

Actorul Paul Walker, devenit celebru gratie rolurilor din seria Furios si iute/The Fast and The Furious, a murit in urma unui accident de masina. Anuntul a fost facut, sambata, pe pagina pagina oficiala de Facebook a actorului de catre echipa acestuia, informeaza BBC. Potrivit mesajului postat, Paul Walker, in varsta de 40 de ani, era pasager intr-un autoturism Porsche condus de catre un prieten al actorului. Soferul a pierdut controlul autovehiculului in comunitatea Valencia, din nordul .

Accidentul lui Paul Walker, momentul impactului si infernul ce a urmat (video)

Presa americana a publicat luni noapte imagini prinse de o camera de supraveghere din zona accidentului in care au murit actorul Paul Walker vedeta din The Fast The Furious) alaturi de prietenul si partenerul sau de afaceri, Roger Rodas, intr-o masina Porsche Carrera GT.

Accidentul in care a murit Paul Walker, cauzat de o defectiune mecanica a automobilului

Accidentul in care a murit Paul Walker, protagonistul francizei cinematografice Furios si iute/ Fast Furious, a fost cauzat de o defectiune mecanica a automobilului Porsche - probabil o scurgere de lichid la sistemul de directie - in.

Actorul Paul Walker, cunoscut pentru rolurile din The Fast and The Furious a murit intr-un accident de masina

Actorul american Paul Walker, cunoscut pentru interpretarile sale din filmele The Fast and The Furious, a murit sambata intr-un accident de masina in California, anunta ABC Net.

Actorul Paul Walker, cunoscut pentru rolul din The Fast and The Furious, a murit intr-un accident de masina

Actorul american Paul Walker, cunoscut pentru interpretarile sale din filmele The Fast and The Furious, a murit sambata intr-un accident de masina in California, anunta ABC Net.

Moartea lui Paul Walker: copilul de 8 ani al soferului a incercat sa-si scoata tatal din masina inca in flacari, dupa accident

Noi informatii privind moartea lui Paul Walker si a prietenului sau, pilotul Roger Rodas, care se afla la volanul masinii in care si-au gasit amandoi sfarsitul, au iesit la suprafata. Potrivit unui martor ocular, fiul lui Rodas 8 ani) a ajuns la locul accidentului si, cuprins de disperare, a incercat sa-si scoata tatal din fiarele contosionate, chiar inainte de stingerea completa a flacarilor ce cuprinsesera masina.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )