Libnet.ro
UNICEF

07:45

Masini de peste 6,2 milioane de euro pentru Directia Permise

Adevărul Adevărul,
Masini de peste 6,2 milioane de euro pentru Directia Permise

Ministerul Afacerilor Interne a atribuit Renault Commercial Roumanie acorduri cadru de furnizare de autovehicule in valoare de 28,93 milioane lei 6,21 milioane euro), fara TVA, potrivit unui anunt publicat pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP). continuă pe Adevărul

Noi fonduri europene de 24 de milioane Euro pentru proiecte IT de Big Data si Open Data. Descarca ghidul propus

Statul pregateste o noua linie de finantare de aproape 24 de milioane de euro din fonduri europene, pentru infrastructurile de Big Data si Open Data publice privind diversele evidente cu cetatenii sau firmele din Romania. Banii sunt asigurati din Fondul European de Dezvoltare Regionala, parte a Politicii de coeziune a Uniunii Europene, si reprezinta o oportunitate pentru firme IT care pot fi contractate pentru diferite servicii, in urma unor proceduri de achizitii publice in proiecte.

Guvernul a semnat un acord de imprumut de 12 milioane de euro pentru procurarea ambulantelor

Un Acord de imprumut cu o valoare de 12 milioane de euro pentru procurarea a circa 180 de ambulante, a fost semnat astazi, 12 iulie, intre premierul Pavel Filip si viceguvernatorul Bancii de Dezvoltare a Consiliului Europei, Rosa Maria Sanchez-Yebra Alonso, transmite IPN.

Romanii au investit circa 5 milioane euro in piscine

Interviu cu Adrian Chicinas, Regional Sales Manager Hydroline) Reporter: Cum a evoluat piata piscinelor din tara noastra? Adrian Chicinas: Sectorul piscinelor din Romania a evoluat natural, in timp, intr-un sens constant si pozitiv. Cea mai prospera perioada pe piata noastra a fost intre anii 2000 si 2007. insa romanii s-au dovedit a fi atasati de confortul propriei case si, astfel, au investit in 2016 aproximativ 4 milioane de euro in constructia de piscine, iar estimarile expertilor din domeniu a aratat o crestere de aproape 5 milioane de euro, pentru 2017.

Primaria cere cinci milioane de euro pentru Cetatea Devei: va fi reabilitat palatul asezarii medievale

Palatul cetatii medievale a Devei va fi reabilitat pe fonduri de la Uniunea Europeana, conform planurilor administratiei locale, care va depune un proiect la Agentia de Dezvoltare Regionala Vest, pentru realizarea unei investitii de aproape cinci milioane de euro.

Ministerul Afacerilor Interne va cumpara de la Renault Romania autovehicule in valoare de peste 6,2 milioane de euro

Ministerul Afacerilor Interne a atribuit Renault Commercial Roumanie acorduri cadru de furnizare de autovehicule in valoare de 28,93 milioane lei 6,21 milioane euro), fara TVA, potrivit unui anunt publicat pe.

DNA: 90 de inculpati trimisi n judecata n dosarul decontarilor fictive de la Casa de de Sanatate, ntre care fostii sefi din CNAS si CASMB. Frauda - de peste 4,5 milioane euro

Procurorii DNA au trimis in judecata 90 inculpati - intre care persoane din conducerea Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS), Casei de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti CASMB) si functionari din aceste institutii, dar si firme de ingrijiri medicale - in dosarul decontarilor fictive de servicii medicale. Potrivit DNA, peste 4,5 milioane euro din fondurile CASMB au fost fraudate prin decontarea nelegala a unor servicii de ingrijiri medicale la domiciliu fictive. INTERCEPTARI: Numirea lui Marian Burcea la CNAS avea la baza relatiile bune cu seful partidului cu majoritate parlamentara / Este prietenul lui Liviu de multa vreme / Seful PSD neaga orice influenta Interceptare din Dosarul decontarilor fictive: A venit cu pistolul sa ne impuste, ca am reziliat contractul si n-am vrut sa luam spagaSeful CASMB a dat dispozitie telefonica sa nu se acorde prioritate la coada pentru asiguratii imobilizati pe targi sau in scaun.

O companie fondata de Alfred Nobel a produs explozibili de 10,7 milioane euro

Compania cu capital spaniol Maxam Roma-nia, subsidiara unui grup de firme ale carui baze au fost puse de Alfred Nobel in 1872, produce explozibili in orasul Victoria, din judetul Brasov. Anul trecut, compania a avut o cifra de afaceri de 49,83 milioane de lei 10,7 milioane de euro) in crestere cu aproape 10% fata de anul anterior, in timp ce pierderile s-au restrans de aproape cinci ori, pana la 955. 000 de lei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )