Libnet.ro
UNICEF

22:00

De ce masinile Dacia ar putea fi mai scumpe din 2020

Playtech Playtech,
De ce masinile Dacia ar putea fi mai scumpe din 2020

De la 1 ianuarie 2020, Dacia, implicit si Renault, se va gasi intr-o situatie dificila. Mai multe dintre modelele pe care le vinde depasesc limita de poluare pe care Uniunea Europeana o. continuă pe Playtech

Liviu Dragnea ar putea sa iasa mai devreme din inchisoare. Decizia care il ajuta a fost luata de judecatorii CAB

Judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti au luat o decizie care l-ar putea scoate mai devreme din inchisoare pe Liviu Dragnea. Magistratii au anulat hotararea Sectiei pentru judecatori a CSM prin care a fost stabilita componenta completurilor de 5 judecatori de la Curtea Suprema. Daca va ramane definitiva, dosarul fostului lider al PSD ar .

Coreea de Sud cere guvernului de la Tokyo sa interzica drapelul japonez imperialist, in timpul Jocurilor Olimpice din 2020

Adunarea Nationala a Coreii de Sud a adoptat o rezolutie luni, prin care cere Japoniei sa interzica utilizarea steagului din perioada imperiala in timpul Jocurilor Olimpice de la Tokyo, din 2020, scrie The Korea Herald.

Xi Jinping: Nicio forta nu va putea opri China din drumul ei catre viitor

Presedintele Chinei, Xi Jinping, a declarat marti, la deschiderea festivitatilor prilejuite de cea de-a 70-a aniversare a constituirii Republicii Populare, ca nicio forta nu va putea opri tara si poporul chinez pe calea lor catre viitor.

Lovitura pentru Bianca Dragusanu! A primit vestea devastatoare! Catalin Botezatu nu isi mai revine din SOC

Bianca Dragusanu are parte de momente dificile. Afacerile vedetei merg tot mai prost, asa cum arata datele de la Ministerul Finatelor. Este vorba despre firma Bella Dream Star SRL, infiintata de blondina in.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )