Libnet.ro
UNICEF

12:00

Masinile diesel au inceput sa fie interzise: ce impact va avea masura

Playtech Playtech,
Masinile diesel au inceput sa fie interzise: ce impact va avea masura

Toata Europa a pus gand rau masinilor diesel, astfel ca acestea vor disparea, cu siguranta, in urmatorii ani. Mari orase de pe continent au inceput deja sa ia masuri. Primul oras din Europa care va impune o interzicere partiala a masinilor diesel nu este din Romania, din pacate, desi ne-ar fi placut sa fim un []. continuă pe Playtech

Masinile diesel incep sa fie interzise: care este impactul masurii

Toata Europa a pus gand rau masinilor diesel, astfel ca acestea vor disparea, cu siguranta, in urmatorii ani. Mari orase de pe continent au inceput deja sa ia masuri. Scandalul Dieselgate a fost unul dintre cele mai semnificative pentru industria auto si a reusit sa trimita masinile diesel intr-un picaj liber din punct de vedere [].

Orasul care interzice masinile diesel. Este oficial

Hamburg, al doilea cel mai mare oras din Germania, va deveni primul oras din Europa care va interzice partial masinile diesel, pentru a reduce poluarea. Hamburg, al doilea cel mai mare oras din Germania, va.

Masinile Diesel, interzise oficial: Decizie de ultima ora care ii afecteaza pe toti romanii: in ce orase nu se mai poate circula!

Interzicerea circulatiei masinilor diesel poluante in orasele din Germania, ca urmare a unei hotarari istorice a unei instante de judecata va avea consecinte inclusiv in Europa de Est. in Ungaria exista deja.

Gata, e OFICIAL! Masinile Diesel sunt interzise: Pana la ce data mai poti circula cu un astfel de autoturism

In luna februarie a acestui an, Tribunalul administrativ federal din Leipzig a decis ca interzicerea accesului autovehiculelor diesel in centrul oraselor este legala, in anumite conditii, decizie care, pe termen.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )