Libnet.ro
UNICEF

01:05

MASINILE DIESEL, INTERZISE OFICIAL! Comisia Europeana a anuntat ce se intampla cu cele trei milioane de masini din Romania

B1 B1,
MASINILE DIESEL, INTERZISE OFICIAL! Comisia Europeana a anuntat ce se intampla cu cele trei milioane de masini din Romania

Mai multe state vest-europene au impus restrictii pentru masinile care merg cu motorina, iar modelul ar putea fi urmat si de altele. De altfel, Comisia Europeana ar putea sesiza Curtea Europeana de Justitie in ca. continuă pe B1

S-a terminat, masinile diesel interzise OFICIAL: Zeci de mii de autoturisme cu motoare diesel sunt deja rechemate in service!

Miercuri, autoritatea germana pentru transport rutier KBA) a ordonat chemarea in service a 60. 000 de masini Audi cu propulsie diesel dupa depistarea unor softuri pentru manipularea emisiilor. in urma.

Comisia Europeana a aprobat ajutorul de stat in valoare de 57 de milioane de euro pentru Aeroportul International Bacau

Unul dintre cele trei aeroporturi din Regiunea de Nord-Est a primit unda verde de la Comisia Europeana pentru o sustinere financiara de 57 de milioane de euro.

BOMBA: Ce se intampla cu masinile diesel la mana a doua dupa ce au fost interzise pe sosele

Masinile la mana a doua sunt extrem de populare printre romani, avand in vedere pretul lor mai mic, iar romanii apeleaza la cele diesel pentru ca ofera un consum redus, putere la turatie mica si sunt ideale.

Comisia Europeana avertizeaza DUR Romania: Dispozitiile iNCALCATE de tara noastra! DETALII de ultim moment

Urmare a unei reuniuni pe tema respectarii politicilor privind Drepturile Omului, Comisia a emis 30 de decizii care vizeaza nu mai putin de 18 state membre. Printre statele care s-au ales cu avertisment de la.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )