Libnet.ro
UNICEF

23:00

Masinile diesel, INTERZISE OFICIAL: Ce solutie au de acum soferii romani pentru a mai putea circula pana la anul

B1 B1,
Masinile diesel, INTERZISE OFICIAL: Ce solutie au de acum soferii romani pentru a mai putea circula pana la anul

Germanii incep sa scape de autoturismele diesel cat mai repede cu putinta inainte de a fi interzise si multe din ele ajung in Romania, pe pietele de masini vechi tinute in campuri printre mirosuri de mici. continuă pe B1

Masinile diesel, INTERZISE OFICIAL: Gata, nu mai ai voie sa circuli pe autostrada! Soferii romani au intrat in panica!

Masinile diesel au fost interzise pe o portiune dintr-o autostrada din Germania. Interdictia a fost impusa de o instanta administrativa in zona orasului Essen, inclusiv pe un segment al Autostrazii.

Masinile diesel, INTERZISE OFICIAL: Decizia bomba a fost luata chiar la Tribunal. Ce se intampla cu soferii romani care circula cu masini pe motorina

Tot mai multe tari vest europene au impus sau intentioneaza sa impuna restrictii pentru masinile diesel. Comisia Europeana ar putea sesiza Curtea Europeana de Justitie in cazul Romaniei si pentru alte 8.

Masinile diesel, INTERZISE OFICIAL: Veste TERIBILA pentru soferii a peste trei milioane de autoturisme inmatriculate in Romania! Gata, nu mai pot circula!

Sunt motive serioase de ingrijorare pentru soferii care au masini diesel motorina. Tot mai multe tari vest europene au impus sau intentioneaza sa impuna restrictii pentru masinile care merg cu.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )