Libnet.ro
UNICEF

21:30

Masinile diesel produc emisii mai toxice decat camioanele si autobuzele

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Masinile diesel produc emisii mai toxice decat camioanele si autobuzele

Masinile diesel moderne produc emisii mai toxice decat camioanele si autobuzele, potrivit cercetatorilor europeni, informeaza publicatia online The Verge. continuă pe Ziarul Bursa

Frumoasa, dar mortala. Creatura marina cat o minge de golf al carei venin e mai puternic decat cianura

In apele din regiunile tropicale si temperate traieste o creatura nu mai mare decat o minge de golf. Desi are doar vreo 25 de grame greutate, compenseaza cu o saliva veninoasa, mai puternica decat cianura. Cand e atacata, pe corpul ei se aprind inele de un albastru intens.

Teleormanizarea Romaniei: o napasta mai rea decat ciuma din vremea lui Caragea-Voda |OPINIE

Cand domnul Dragnea ne spune ca vreo o Romanie normala, nu trebuie decat sa te uiti in Teleorman ca sa intelegi ce inseamna pentru PSD aceste cuvinte. Sau in Vaslui. Sau in Olt. Saracie endemica. Presa ingenuncheata si opozitia cumparata.

Calatoriile in lunile ianuarie si februarie, cu 40-45% mai ieftine decat media anuala

Biletele de avion cu perioada de calatorie in luna ianuarie sau februarie sunt mai ieftine cu aproximativ 40-45% decat media pretului biletelor in restul anului. Pe de alta parte, in luna ianuarie companiile aeriene lanseaza cele mai mari promotii din an, transmite turoperatorul Vola. ro intr-un comunicat de presa trimis Redactiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2554 seconds )