Libnet.ro
UNICEF

19:30

Masinile pentru noul film James Bond au fost furate

România Liberă România Liberă,
Masinile pentru noul film James Bond au fost furate

Noua automobile de lux care urmau sa apara in noul film din seria James Bond, intitulat Spectre, au fost furate dintr-un garaj auto din Germania, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Noua masini de lux care urmau sa fie folosite in noul film James Bond au fost furate

Filmarile la noua pelicula din seria Bond ar putea fi intarziate deoarece noua masini de lux care urmau sa fie folosite in film au fost furate dintr-un garaj din Germania, potrivit digi24. roinlocuirea lor nu e d.

Cel mai mare furt de masini: 9 automobile realizate pentru filmul James Bond Spectre

Noua automobile de lux, inclusiv cinci modele Range Rover Sport, care urmau sa apara in noul film din seria James Bond, intitulat Spectre, au fost furate dintr-un garaj auto din Germania, informeaza contactmusic. com.

Aston Martin DB10, noua masina a lui James Bond

James Bond va conduce noul Aston Martin DB10 in filmul James Bond SPECTRE asteptat pe ecrane in ultima parte a lui 2015.

Aston Martin DB10, noua masina a lui James Bond

Aston Martin DB10 va debuta in seria de filme James Bond si, totodata, masina aceasta prefigureaza noua directie de design a marcii de lux britanice. In total vor fi fabricate zece unitati.

Greenpeace cere desecretizarea acordului pentru noul grup energetic de la Rovinari

Greenpeace cere desecretizarea acordului de infiintare a companiei IPP Independent Power Producer) pentru implementarea unei noi unitati energetice la Termocentrala Rovinari, arata un comunicat remis redactiei din partea organizatiei pentru protejarea mediului.

Greenpeace cere desecretizarea acordului pentru noul grup energetic de la Rovinari, semnat cu chinezii de la China Huadian Engineering

Greenpeace cere desecretizarea acordului de infiintare a companiei IPP Independent Power Producer) pentru implementarea unei noi unitati energetice la Termocentrala Rovinari, semnat in luna octombrie intre Romania si China, in prezenta premierului Victor Ponta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )