Libnet.ro
UNICEF

16:30

Maslinii din Gradina Ghetsimani sunt unii dintre cei mai batrani copaci din lume - studiu

Hotnews Hotnews,
Maslinii din Gradina Ghetsimani sunt unii dintre cei mai batrani copaci din lume - studiu

Maslinii din Gradina Ghetsimani, aflata in Ierusalim, pe care crestinii o venereaza ca locul unde Iisus Hristos s-a rugat inainte sa fie crucificat, sunt unii dintre cei mai batrani copaci din lume, stablinidu-se ca au cel putin 900 de ani, potrivit unui studiu prezentat la Roma, noteaza Reuters. continuă pe Hotnews

Studiu: Maslinii din Gradina Ghetsimani, printre cei mai vechi copaci din lume

Maslinii din Gradina Ghetsimani, locul in care crestinii cred ca Iisus s-a rugat inainte de a fi rastignit pe cruce, au o vechime de cel putin 900 de ani, arata un studiu recent realizat se cercetatorii.

S.C.A. Piperea si Asociatii va reprezenta in instanta pe unii dintre clientii pagubiti de WBS Romania

In cursul saptamanii viitoare, S. Piperea si Asociatii va introduce o actiune in instanta in vederea repararii prejudiciilor suferite de o parte dintre clientii societatilor din grupul WBS. Este bine-cunoscut faptul ca grupul de societati WBS a avut numerosi clienti, unii dintre ei persoane publice, care, desi aveau garantata prin contract restituirea sumei investite pana la un anumit plafon, nu si-au mai putut recupera banii.

Este una dintre cele mai frumoase fotografii din lume. Acestia sunt imparatii din adancurile apelor inghetate

O imagine care prezinta o frenezie de bule si pene, in timp ce mai multi pinguini imperiali se pregatesc sa intre printr-o gaura din gheata i-a adus lui Paul Nicklen premierul cel mare la una dintre cele mai.

Incompatibilitatea de grup (ABO) in sarcina. Care sunt diferentele dintre incompatibilitatea de grup si cea de Rh

Incompatibilitatea de grup reprezinta cauza cea mai frecventa de aparitie a anemiei hemolitice la nou-nascut. Din totalul fetilor, aproximativ 20-25% prezinta incompatibilitate in sistemul ABO; din fericire numai o mica parte prezinta expresie clinica anemie hemolitica a nou-nascutului, iar atunci cand aceasta exista forma este una usoara exprimandu-se printr-o anemie usoara si aparitia unui icter neonatal, afectiuni ce se remit de cele mai multe ori prin simpla fototerapie expunerea la radiatiile ultraviolete).

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )