Libnet.ro
UNICEF

23:00

Massive Attack concerteaza anul acesta la Bucuresti (VIDEO)

B1 B1,
Massive Attack concerteaza anul acesta la Bucuresti (VIDEO)

Massive Attack va concerta, pe 21 iunie, la Arenele Romane din Bucuresti, iar in deschidere va canta trupa hip-hop scotiana Young Fathers. Biletele au fost puse in vanzare joi, informeaza Digi24. Pachetul. continuă pe B1

Massive Attack va concerta in iunie la Bucuresti

Grupul britanic Massive Attack va concerta, pe 21 iunie, la Arenele Romane din Bucuresti, iar biletele au fost puse in vanzare joi. in deschiderea concertului de la Bucuresti va urca pe scena trupa hip-hop scotiana Young Fathers.

Volvo redeschide anul acesta cel de-al doilea showroom din Bucuresti

Brandul suedez Volvo, reprezentat in Romania de importatorul EIT Forum Auto, va avea incepand de anul acesta doi dealeri in Bucuresti, un nou showroom urmand sa fie inaugurat in apropiere de Pasajul Unirea.

Bloomberg: Romania intra pe pietele internationale pentru prima oara in acest an, in tentativa de a creste anul acesta suma atrasa de la investitorii straini la 5 miliarde de euro

Romania a intrat pe pietele internationale pentru prima data in 2018, facand un pas spre atingerea obiectivului sau de a creste anul acesta suma atrasa de la investitorii straini la 5 miliarde de euro 6,2 miliarde de euro), scrie Bloomberg. Romania a iesit cu doua tipuri de obligatiuni: una pe o perioada de 12 ani, la un randament de 150 de puncte de baza, peste midswap si pe 20 de ani, la 210 de puncte de baza, fata de midswaps, a declarat Stefan Nanu, seful Trezoreriei Ministerului Finantelor. Cererea a depasit 3 miliarde de euro, potrivit unei persoane apropiate afacerii, care insa a solicitat sa nu ii fie facuta publica identitatea, mai scrie Bloomberg.

Michael Schmidt, Automobile Bavaria: Anul acesta inauguram primele showroom-uri pentru autoturisme Opel si VW

Michael Schmidt, presedintele Automobile Bavaria Group, cea mai mare retea de dealeri BMW din Europa Centrala si de Est, adauga anul acesta in portofoliu autoturismele Opel si Volkswagen, prin deschiderea de showroom-uri in Targu Mures si Baia Mare.

Honda va lansa anul acesta pe piata din Romania noua generatie a SUV-ului CR-V si facelift-ul modelului HR-V

Honda Trading Romania, importatorul marcii japoneze pe plan local, va lansa anul acesta doua modele noi, cea de-a cincea generatie a SUV-ului CR-V si modelul HR-V restilizat.

Rusia se va implica in alegerile americane de anul acesta, spune seful CIA

Directorul CIA se asteapta ca Rusia sa incerce sa influenteze alegerile partiale pentru Congresul SUA care vor avea loc anul acesta, scrie BBC, citat de news. ro. Mike Pompeo a declarat pentru BBC ca incercarile rusilor de a initia actiuni subversive in Europa si SUA nu s-au diminuat.

Violonistul Edvin Marton va concerta la Bucuresti VIDEO

Renumitul violonist si compozitor Edvin Marton, apreciat pentru stilul sau de a fuziona muzica clasica cu pop-rock-ul zilelor noastre,va concerta la Sala Palatului din Bucuresti, pe 20 aprilie.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,284 seconds )