Libnet.ro
UNICEF

08:45

MasterChef: lider de audienta la prima editie din noul sezon

Adevărul Adevărul,
MasterChef: lider de audienta la prima editie din noul sezon

Noul sezon MasterChef a debutat pe primul loc in topul audientelor, Pro TV fiind lider pe toate segmentele de public, inregistrand 2,05 milioane de telespectatori in minutul de aur, potrivit cifrelor furnizate de Paginademedia. ro. continuă pe Adevărul

Prima batalie pentru audienta: filmele de la Pro TV au invins Te cunosc de undeva! si Discote-K

Prima editie din noul sezon al show-ului Te cunosc de undeva! a plasat postul Antena 1 pe locul secund, iar premiera emisiunii de umor Discote-K, de la Kanal D, a ocupat locul cinci la nivelul intregii tari si la orase si pozitia a treia pe segmentul comercial. Locul fruntas a revenit postului Pro TV, care a fost lider de audienta pe toate segmentele de public, dupa cum scrie Paginademedia. ro.

Te cunosc de undeva, la start: Pepe, campionul travestiurilor

Cunoscut pentru travestiurile sale spectaculoase, Pepe se transform in Maria Lataretu in prima editie din noul sezon al show-ului Te cunosc de undeva, care incepe in aceasta seara, de la ora 20. 30, la Antena 1. intr-o editie gold, vor trece si ei prin metamorfoze diverse Maria Buza, Anda Adam, Lora, Rona Hartner, Pepe, CRBL, Jorge si Florin Ristei.

HM Buzau, victorie la debutul in noul sezon al Diviziei A la handbal feminin

Debut cu dreptul pentru formatia feminina Handbal Municipal Buzau in noul sezon. Duminica, fetele lui Romeo Ilie au invins in prima etapa a Diviziei A la handbal feminin formatia Danubius Galati.

Senatul adopta propunerea ca in prima zi din octombrie sa fie sarbatorita Ziua Bunicilor

Ziua Bunicilor ar putea fi sarbatorita in prima zi din octombrie, potrivit unei initiative legislative adoptate, marti, de senatori. Mai multi senatori PNL au propus ca romanii sa sarbatoreasca Ziua .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )