Libnet.ro
UNICEF

01:06

Masti romanesti, la preturi mai mici decat cele din China

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Masti romanesti, la preturi mai mici decat cele din China

Compania romaneasca Techtex, prima societate comerciala autohtona care a produs echipamente de protectie, fabrica masti de protectie la un pret mai mic cu opt bani fata de cel pe care Guvernul l-a platit chinezilor pentru achizitionarea celor peste 100 de milioane de masti ce urmeza sa fie distribuite persoanelor in dificultate, potrivit unui comunicat de presa remis Redactieiu. continuă pe Ziarul Bursa

Romanii de la Techtex produc masti mai ieftine decat cele chineze

Compania romaneasca Techtex, prima societate comerciala autohtona care a produs echipamente de protectie, fabrica masti de protectie la un pret mai mic cu opt bani fata de cel pe care Guvernul l-a platit chinezilor pentru achizitionarea celor peste 100 de milioane de masti ce urmeza sa fie distribuite persoanelor in dificultate, potrivit unui comunicat de presa remis Redactieiu.

Cozmin Gusa, catre Orban: Asta da esec, romanii va considera mai corupti decat guvernarile PSDragnea

Analistul politic Cozmin Gusa a comentat, intr-un mesaj postat pe Facebook, rezultatele primului sondaj post-pandemie realizat de CURS. Acesta remarca faptul ca, potrivit sondajului, romanii au ajuns sa considere ca Guvernul PNL este mai corupt decat guvernele PSD din perioada Liviu Dragnea.

DUPA APROAPE UN DECENIU IN FRUNTEA CELEI MAI MARI BANCI INTERNE DIN REGATUL UNIT CEO-ul Lloyds Bank va demisiona, anul viitor

Directorul executiv CEO) al Lloyds Banking Group, Antonio Horta-Osorio, va demisiona din functie anul viitor, dupa aproape un deceniu in fruntea celei mai mari banci interne din Regatul Unit, conform Reuters.

Sefa sindicatului prostituatelor din Amsterdam, o romanca de 34 de ani: Ne-am descurcat cu boli mai mari decat Covid-19

Prostituatele din Amsterdam sunt fericite pentru ca au posibilitatea sa castige din nou bani, dar urmeaza reguli stricte in ceea ce priveste contactul fata in fata, igiena si verifica toti clientii daca au simptome de Covid-19.

Libertatea, mai importanta decat viata. Suspectii de coronavirus pot iesi pe strazi

Autoritatile romane nu mai au dreptul sa-i retina in izolare pe suspectii de coronavirus, intrucat C.

Alimentul care iti distruge ficatul! Este mai nociv decat alcoolul si il consumam zilnic

Stim cu totii cat de periculos este alcoolul pentru ficat, insa specialistii au ajuns la concluzia ca exista un aliment mult mai nociv. Si ce este mai grav este ca toti suntem dependenti de el.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.1931 seconds )