Libnet.ro
UNICEF

01:05

Masti sanitare pentru cei care merg cu mijloacele de transport in comun

B1 B1,
Masti sanitare pentru cei care merg cu mijloacele de transport in comun

Masti sanitare pentru calatorii din mijloacele de transport in comun masura luata pentru prevenirea aparitiei unor focare de infectie, in contexul in care gripa face din ce in ce mai multe victime. continuă pe B1

Leacul Zilei, cu Lidia Fecioru. Tratament pentru cei care sufera de diabet sau au pietre la rinichi: leacul cu boabe de fasole

Lidia Fecioru a prezentat Leacul Zilei in cadrul emisiunii Adevaruri ascunse de la Antena 3. E vorba de un tratament pentru cei care sufera de diabet sau au pietre la rinichi.

STB vrea sa distribuie calatorilor masti sanitare pentru a preveni raspandirea gripei

STB intentioneaza sa achizitioneze si sa distribuie calatorilor masti sanitare astfel incat sa fie prevenite imbolnavirile de gripa, a anuntat directorul Societatii, Andrei Creci. Tot pentru prevenire, STB va dezinfecta 1. 600 de autobuze, troleibuze si tramvaie, transmite Mediafax.

Bucurestenii care circula cu autobuzul, troleibuzul sau tramvaiul vor primi gratuit masti sanitare

Societatea de Transport Bucuresti va pune la dispozitia calatorilor masti sanitare, a anuntat, luni, directorul general al STB, Andrei Creci, in cadrul comandamentului de urgenta convocat la sediul Primariei in contextul cazurilor de gripa inregistrate in Capitala.

STB va pune la dispozitia calatorilor masti sanitare. Cum se poarta acestea

Societatea de Transport Bucuresti va pune la dispozitia calatorilor masti sanitare, a anuntat, luni,.

Ce salarii au grefierii, cei care ameninta ca blocheaza instantele daca se taie pensiile de serviciu

Grefierii au protestat, amenintand cu blocarea instantelor, in situatia in care pensiile de serviciu le vor fi taiate. Newsweek Romania a aflat ce salarii au grefierii, cei care spun ca de la ei nu se mai poate taia.

Cine sunt cei care i-au trimis unei fete de 13 ani 800 de mesaje de amenintare

Olitistii din Galati au reusit sa-i identifice pe cei care i-au trimis peste 800 de mesaje de amenin.

Ministrul Sanatatii anunta masuri pentru a preveni raspandirea coronavirusului: Linie speciala pe aeroporturi pentru pasagerii care vin din China

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a anuntat masurile pe care autoritatile din Romania le implementeaza pentru a preveni raspandirea coronavirusului. Pe aeroporturile internationale s-a creat o linie de acces pentru pasagerii care vin din China, dar si pentru cetatenii chinezi. Linie speciala pe aeroporturi pentru pasagerii care vin din China De acum cateva zile s-a creat .

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )