Libnet.ro
UNICEF

05:00

in ce masura va fi declarata epidemie de gripa in Romania. Ministerul Sanatatii asteapta datele oficiale

Adevărul Adevărul,
in ce masura va fi declarata epidemie de gripa in Romania. Ministerul Sanatatii asteapta datele oficiale

Cu 47 de decese produse de la inceputul sezonului gripal, Ministerul Sanatatii asteapta datele de la Institutul National de Sanatate Publica INSP) pentru a vedea daca ne aflam in a treia saptamana endemica si epidemia de gripa poate fi declarata. continuă pe Adevărul

Va fi declarata epidemie de gripa in Romania? Ministerul Sanatatii asteapta datele oficiale

Cu 47 de decese produse de la inceputul sezonului gripal, Ministerul Sanatatii asteapta datele de la Institutul National de Sanatate Publica INSP) pentru a vedea daca ne aflam in a treia saptamana endemica si epidemia de gripa poate fi declarata.

UPDATE inca un deces produs de gripa.Va fi declarata epidemie in Romania? Ministerul Sanatatii asteapta datele oficiale

Cu 48 de decese produse de la inceputul sezonului gripal, Ministerul Sanatatii asteapta datele de la Institutul National de Sanatate Publica INSP) pentru a vedea daca ne aflam in a treia saptamana endemica si epidemia de gripa poate fi declarata.

Ministerul Sanatatii ar putea declara oficial epidemia de gripa

Ministerul Sanatatii ar putea declara, marti, oficial epidemia de gripa. Autoritatile asteapta raportarile DSP legate de numarul imbolnavirilor pentru a lua o decizie. Pana acum,numarul.

Zece lucruri pe care trebuie sa le stiti despre virusul gripal din Romania. Ministrul Sanatatii, invitat la Sinteza zilei

Ministerul Sanatatii, Sorina Pintea, ar putea declara, marti seara, oficial epidemia de gripa. Autoritatile asteapta raportarile DSP legate de numarul imbolnavirilor pentru a lua o.

Astazi ar putea fi declarata oficial epidemie de gripa. n ce conditii se declara epidemia, ce masuri aduce si ce recomanda specialistii pentru a va feri de boala

Epidemia de gripa ar putea fi declarata oficial in Romania astazi sau cel tarziu maine, dupa ce Ministerul Sanatatii va consulta datele puse la dispozitie de specialistii Institutului de Sanatate Publica - bilantul ultimei saptamani. Romania a trecut deja prin doua saptamani epidemice, iar in cazul unei a treia saptamani epidemice consecutiv, Ministerul Sanatatii va declara oficial epidemie de gripa. Vezi in articol cum arata bilantul gripei in Romania, in ce conditii se declara o epidemie, ce masuri recomanda specialistii pentru a va feri de boala si cum demonteaza medicii cele mai raspandite mituri despre gripa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1978 seconds )