Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce masuri cer antreprenorii romani pentru a iesi cu bine din criza COVID-19

Hotnews Hotnews,
 Ce masuri cer antreprenorii romani pentru a iesi cu bine din criza COVID-19

Peste 98% dintre 8374 antreprenori care au participat la un sondaj realizat de CNIPMMR au spus ca ii afecteaza sau urmeaza sa ii afecteze masurile adoptate in contextul limitarii infectiei cu COVID-19. Printre principalele efecte pe care antreprenorii le-au mentionat in contextul COVID 19, se numara scaderea vanzarilor, scaderea cifrei de afaceri si suspendarea temporara a activitatii. continuă pe Hotnews

Rusia isi inchide frontierele pentru cetatenii straini din cauza pandemiei declansate de noul coronavirus

Premierul rus Mihail Misustin a anuntat ca Rusia isi va inchide de miercuri pana la 1 mai frontierele pentru cetatenii straini, din cauza pandemiei declansate de noul coronavirus. Aceasta masura.

Coronaviurs |Petitie a mediului de afaceri: ce masuri cer de la autoritati si cum o poti semna

SmartBill, impreuna cu Valentina Saygo, Managing Partner Ask for Accounting au formulat o petitie prin care cer Guvernului si Parlamentului Romaniei masuri gandite pentru a ajuta mediul de afaceri sa depaseasca cu bine provocarile aduse de criza COVID-19.

Ce masuri promite sistemul bancar pentru contracararea efectelor coronavirus

Asociatia Romana a Bancilor ARB) si Consiliul Patronatelor Bancare din Romania CPBR), organizatii care reprezinta toate institutiile bancare active pe piata romaneasca, acorda sprijin clientilor si autoritatilor privind limitarea efectelor negative.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )