Libnet.ro
UNICEF

01:06

Ce masuri au fost luate dupa jaful de la Castelul Corvinilor

Antena3 Antena3,
Ce masuri au fost luate dupa jaful de la Castelul Corvinilor

Primaria municipiului Hunedoara a demarat, miercuri, o ancheta interna in urma jafului care a avut loc la Castelul Corvinilor, de unde a fost furata suma de 170. 000 lei, urmand sa fie implementat un nou. continuă pe Antena3

Spargere la Castelul Corvinilor! Infractorii au furat incasarile de 1 mai (VIDEO)

Castelul Corvinilor a fost jefuit dupa cel mai aglomerat sfarsit de saptamana. Mii de oameni au fost sa viziteze monumentul medieval, ceea ce a dus la incasari record din taxele de la intrare. Ac.

Spargere la Castelul Corvinilor: hotii au furat incasarile dupa cel mai aglomerat sfarsit de saptamana

Castelul Corvinilor a fost jefuit: persoane necunoscute au furat circa 170. 000 de lei, banii proveniti din incasarea taxelor de intrare.

Castelul Corvinilor va fi restaurat prin fonduri europene

Aproape 22 de milioane de lei din fonduri europene au fost alocati pentru restaurarea Castelului Corvinilor. Contractul de finantare Restaurarea si valorificarea durabila a patrimoniului cultural Castelul Corvinilor - Municipiul Hunedoara, Judetul Hunedoara a fost semnat ieri, 3 mai, de catre doamna viceprim-ministru Sevil Shhaideh, ministrul dezvoltarii regionale, administratiei publice si fondurilor europene, potrivit unui comunicat de presa al Ministerului Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene.

Castelul Corvinilor a fost jefuit

Hotii au furat 170. 000 de lei de la Castelul Corvinilor, banii reprezentand incasarile de la turistii care au vizitat castelul la sfarsitul saptamanii trecute. Reprezentantii Politiei.

Din Castelul Corvinilor au fost furati 170.000 de lei, incasarile din weekend

Hotii au furat 170. 000 de lei de la Castelul Corvinilor, banii reprezentand incasarile de la turistii care au vizitat castelul la sfarsitul saptamanii trecute. Reprezentantii Politiei Hunedoara, care fac cercetari in acest caz, spun ca administratia acestui obiectiv turistic are un contract cu o firma de paza.

Castelul Corvinilor va fi restaurat cu fonduri europene

Castelul Corvinilor din Hunedoara va fi restaurat cu fonduri europene in baza unui contract de finantare in valoare de aproape 22 de milioane de lei, potrivit unui comunicat de presa al Ministerului Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene MDRAPFE).

Jaf la Castelul Corvinilor. Hotii, inca neidentificati, au fugit cu suma de 170.000 lei

Un jaf a avut loc, in noaptea de luni spre marti, la Castelul Corvinilor din Hunedoara. Hotii au reusit sa fuga cu suma de 170. 000 de lei, banii provenind din incasarile de peste weekend.

Greva scenaristilor de la Hollywod a fost evitata dupa mai mult de o luna si jumatate de negocieri

Greva scenaristilor de la Hollywood a fost evitata, dupa ce Sindicatul scenaristilor americani Writers Guild of America - WGA) a reusit sa ajunga la un acord cu reprezentantii marilor studiouri cinematografice si de televiziune din Statele Unite, a anuntat un reprezentant sindical care a participat la aceste negocieri, incheiate in noaptea de luni spre marti, informeaza BBC, citat de News. ro.

Castelul Corvinilor va fi reabilitat cu cinci milioane de euro. Contractul a fost semnat de Ministerul Dezvoltarii

Aproape cinci milioane de euro vor fi investiti in reabilitarea Castelului Corvinilor. Contractul privind reabilitarea realizata cu fonduri de la Uniunea Europeana a fost semnat de minister.

Sase copii si trei adulti au fost raniti, dupa un carabol pe o autostrada din Munchen

Sase copii si trei adulti au ajuns la spital, in urma accidentului rutier in care au fost implicate doua autocare si patru autoturisme,produs la periferia orasului german Munchen. )Doua autocare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )