Libnet.ro
UNICEF

09:45

Ce masuri iau Primariile din Bucuresti pentru a limita raspandirea noului coronavirus

Hotnews Hotnews,
 Ce masuri iau Primariile din Bucuresti pentru a limita raspandirea noului coronavirus

Primariile din Bucuresti au anuntat luni mai multe masuri pentru a limita raspandirea noului coronavirus: activitatea teatrelor din subordinea Primariei este suspendata pana pe 31 martie, meciurile CSM se vor juca fara spectatori, Duminica Ortodoxiei, eveniment la care se setima ca vor participa 15. 000 de oameni a fost amanat, terasele din centrul vechi functioneaza cu randul pentru a avea timp sa faca dezinfectia, autogara Rahova, unde vin autobuze din Italia este monitorizata si au fost montate termoscanere. Primarii au cerut si inchiderea scolilor, decizia urmand sa fie luata luni de Comitetul National pentru Situatii de Urgenta. continuă pe Hotnews

Judecatorii cer masuri urgente in instante pentru a limita raspandirea coronavirusului: in salile de judecata pot intra concomitent si peste 100 de oameni

Forumul Judecatorilor solicita Consiliului Superior al Magistraturii, Ministerului Justitiei si tuturor instantelor judecatoresti sa ia urgent masuri in contextul raspandirii extrem de rapide a infectiilor cu noul coronavirus. Magistratii spun ca luarea efectiva a unor masuri ample nu mai poate fi intarziata, iar un set minimal de reguli aplicabile pentru toate instantele de judecata, cu caracter temporar, este absolut necesar.

Firea si primarii de sector cer inchiderea scolilor si gradinitelor din Bucuresti

Primarul Gabriela Firea si primarii de sector cer inchiderea scolilor si gradinitelor din Bucuresti pentru a impiedica raspandirea noului coronavirus. Decizia apartine Comitetului National pentru Situatii de Urgenta.

Gabriela Firea cere inchiderea scolilor din Capitala, pentru a limita pe cat posibil raspandirea coronavirusului

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, luni, mai multe masuri restrictive luate la nivelul municipiului Bucuresti in vederea prevenirii raspandirii noului coronavirus si a cerut public inchiderea scolilor din Capitala.

O banca vrea sa arda bani pentru a limita raspandirea coronavirusului

O banca centralaa anuntat ca va pune in carantina bancnotele timp de doua saptamani pentru a inlatura orice urma de coronavirus si chiar ar putea arde unele bancnote, ca parte a eforturilor de opri extinderea epidemiei de coronavirus Covid-19).

Reactia Gabrielei Firea, dupa ce a fost amendata pentru poluarea din Bucuresti: ii cer demisia ministrului Mediului pentru minciunile pe care le spune zilnic

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, cere demisia ministrului Mediului, Costel Alexe, pe care il acuza ca ii protejeaza pe adevaratii vinovati pentru poluarea excesiva din Bucuresti din noaptea de 1 spre 2 martie. Reactia vine dupa ce Alexe a acuzat din nou sambata ca toate masurile asumate de Primaria Capitalei pentru a reduce poluarea sunt zero sau aproape de zero, el anuntand amenzi pentru municipalitate si pentru primariile de sector.

Universitatea de Medicina din Bucuresti isi suspenda cursurile pana la final de martie

Universitatea de Medicina si Farmacie din Bucuresti a decis duminica sa suspende cursurile si examenele pentru toti studentii pana la sfarsitul lunii martie. Decizia reprezinta un semnal important daca tinem cont ca este vorba de o universitate de.

OSIM se inchide, dupa ce femeia din Bucuresti confirmata cu coronavirus este angajata a Oficiului: 29 de persoane, in pericol

Femeia de 42 de ani din Bucuresti confirmata cu coronavirus este angajata a OSIM si a fost la serviciu timp de trei zile, a anuntat, luni, Ministerul Economiei. Ea a intrat in contact direct cu 29 de persoane la locul de munca, iar cladirea OSIM a fost dezinfectata de o firma specializata. Activitatea OSIM a fost suspendata pana in 16 martie.

Femeia din Bucuresti infectata cu COVID-19 este angajata la OSIM. Activitatea institutiei, suspendata o saptamana

Femeia de 42 de ani, din Bucuresti, care a fost confirmata cu noul coronavirus, este angajata la OSIM, au transmis, luni, reprezentantii Ministerului Economiei. 29 de persoane au intrat in contact cu bolnava, la serviciu. Activitatea OSIM a fost suspendata timp de o saptamana.

O noua conducere la Universitatea de Medicina din Bucuresti

Senatul Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti a validat, la data de 9 m.

Femeia infectata cu coronavirus din Bucuresti lucreaza la OSIM. Toti angajatii sunt testati de autoritati

Femeia de 42 de ani din Bucuresti, a doua persoana confirmata cu coronavirus in Capitala, lucreaza la OSIM.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )