Libnet.ro
UNICEF

22:30

Ce masuri au luat alte tari pentru combaterea epidemiei de Coronavirus: scoli si gradinite inchise, munca de acasa, carantina in orase

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ce masuri au luat alte tari pentru combaterea epidemiei de Coronavirus: scoli si gradinite inchise, munca de acasa, carantina in orase

Infectia cu Coronavirus a ajuns in 111 tari, cele mai afectate fiind China, Coreea de Sud, Iran si Italia, statul european in care epidemia s-a raspandit cel mai mult. Multe gradinite si scoli sunt inchise, o serie de companii aeriene au anulat zboruri. continuă pe Wall-Street Ro

Cancelarul austriac: Si alte tari europene vor lua masuri drastice ca in Italia

Este doar o problema de timp pana cand si mai multe tari europene vor recurge la genul de masuri agresive pe care le-a luat Italia pentru a combate raspandirea coronavirusului, a declarat cancelarul austriac Sebastian Kurz, potrivit Reuters.

Donatie de 100 de milioane de euro pentru combaterea coronavirusului in Italia

Intesa Sanpaolo SpA este pregatita sa doneze Italiei pana la 100 de milioane de euro pentru a rezolva dificultatile provocate de epidemia de coronavirus Covid-19) si sa acorde credite de pana la cinci miliarde de euro companiilor afectate de epidemie,.

Spitalele elibereaza spatii pentru bolnavii de coronavirus:Fiecare caz produce alte doua cazuri si atunci exista o crestere in progresie geometrica a numarului de cazuri!

Spitalele din Capitala dar si din marile orase din tara elibereaza spatii pentru bolnavii de coronavirus. Conducerea spitalului Victor Babes din capitala a anuntat luni dimineata ca spitalul are pregatite.

Erdogan indeamna Grecia sa-si deschida frontierele ca migrantii sa ajunga in alte tari ale UE

Presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a indemnat duminica Grecia sa-si deschida portile in fata migrantilor, pe care Ankara i-a anuntat ca si-a deschis frontierele sale, si sa-i lase sa intre in celelalte tari ale Uniunii Europene.

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )