Libnet.ro
UNICEF

01:05

Masuri la nivel inalt: Dublul standard al calitatii alimentelor, pe masa Comisiei Europene

B1 B1,
Masuri la nivel inalt: Dublul standard al calitatii alimentelor, pe masa Comisiei Europene

Comisia Europeana pregateste noi masuri pentru a testa nivelul calitatii alimentelor si pentru a vedea daca in anumite state este mai scazuta asa cum se pretinde, potrivit Agerpres. Purtatorul de. continuă pe B1

Masuri la nivel inalt: Dublul standard al calitatii alimentelor, pe masa Comisiei Europene

Comisia Europeana pregateste noi masuri pentru a testa nivelul calitatii alimentelor si pentru a vedea daca in anumite state este mai scazuta asa cum se pretinde, potrivit Agerpres. Purtatorul de.

Dublul standard al alimentelor - trebuie sa ne aliem cu celelalte state din Europa Centrala si de Est

In timp ce state din Europa Centrala si de Est fac mare scandal in jurul dublului standard al alimentelor venite din Occident, autoritatile noastre par ca bat pasul pe loc, preferand sa amane comunicarea analizelor de laborator.

Dublul standard al calitatii: Fanta cu mai putin suc de fructe, Milka cu mai multe E-uri in Romania

Asociatia pentru Protectia Consumatorilor InfoCons a organizat un studiu cu privire la existenta standardului dublu de calitate intre produsele comercializate in Romania si aceleasi produse comercializate in alte tari, in urma caruia au fost identificate doua produse cu diferente in lista de ingrediente si valori nutritionale, respectiv Fanta Portocale - bautura racoritoare carbogazoasa cu suc de portocale si Milka Ciocolata cu lapte, se arata intr-un comunicat de presa al asociatiei, trimis Redactiei.

Comisia Europeana pregateste o metoda comuna de testare a calitatii alimentelor

Comisia Europeana pregateste o metoda comuna de evaluare a calitatii produselor, pentru a vedea daca este mai scazuta in unele state membre, asa cum acuza tarile din Europa de Est, a declarat un purtator de cuvant al institutiei, Christian Wigand, publicatiei Euobserver.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )