Libnet.ro
UNICEF

10:15

Masuri preventive pe numele suspectior din dosarul evaziunii fiscale de la Dambovita, cu prejudiciu de 5,5 mil. euro

România Liberă România Liberă,
Masuri preventive pe numele suspectior din dosarul evaziunii fiscale de la Dambovita, cu prejudiciu de 5,5 mil. euro

Patru persoane au fost arestate preventiv, patru au fost puse sub control judiciar si alte doua au fost puse in arest la domiciliu in dosarul evaziunii fiscale si spalarii de bani in tranzactii cu fier vechi, instrumentat de DIICOT, dosar cu un prejudiciu estimat la 5,5 milioane de euro. continuă pe România Liberă

Sentintele cu executare din dosarul Transferurilor, motivate de Curtea de Apel Bucuresti (VIDEO)

Judecatorii Curtii de Apel Bucuresti au motivat sentintele cu executare din Dosarul Transferurilor. Mihai Stoica a fost condamnat pe vechiul cod penal care in opinia judecatorilor a fost cel favorabil in aplicarea.

Motivarea judecatorilor din Dosarul Transferurilor

Curtea de Apel Bucuresti a explicat cum a ajuns la pedepsele din Dosarul Transferurilor. Magistratii au considerat ca le-au aplicat tuturor condamnatilor pedepsele cele mai blande, alegand intre vechiul si noul Cod Penal. S-a pus accent pe faptul ca fratii Ioan si Victor Becali, cu complicitatea foarte importanta a lui Cristi Borcea, au pus la cale o activitate infractionala in forma continuata si cu un grav prejudiciu, la care au pariticipat in masura mai mica si Gica Popescu, Mihai Stoica, Jean Padureanu, Gigi Netoiu si George Copos.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3286 seconds )