Libnet.ro
UNICEF

13:15

Masuri propuse de MAI pentru starea de alerta, incepand cu 15 mai 2020

Antena3 Antena3,
Masuri propuse de MAI pentru starea de alerta, incepand cu 15 mai 2020

Ministrul Afacerilor Interne a postat in transparenta decizionala propunerea privindsetul de masuri de prevenire si control a virusului SARS-CoV-2, masuri aplicabile dupa ridicarea starii de urgenta, incepand cu data de 15 mai 2020. continuă pe Antena3

INSP a prezentat propunerile de masuri aplicabile din 15 mai, cand starea de urgenta va fi inlocuita de starea de alerta. Prevederi pentru biserici, scoli, hoteluri, angajatori, angajati si saloanele de ingrijire (DOCUMENT)

Institutul National de Sanatate Publica a prezentat propunerile de masuri, ce ar putea fi aplicate din 15 mai, cand starea de urgenta din Romania va fi inlocuita de starea de alerta. Documentul publicat de.

Care sunt motivele pentru care vom putea parasi localitatile, dupa 15 mai. Vezi integral masurile propuse MAI

Ministerul de Interne a oferit noi informatii despre masurile de prevenire si control a raspandirii noului coronavirus, propuse pentru a intra in vigoare incepand cu starea de alerta, din data de 15 mai.

Florin Citu: Somajul tehnic va fi prelungit pentru anumite categorii dupa 15 mai. Ce spunde despre cresterea pensiilor

Somajul tehnic va fi prelungit pentru anumite categorii de persoane, dupa 15 mai, a anuntat, miercuri, Florin Citu, ministrul Finantelor Publice. Acesta a mentionat ca va pregati si scenariile de risc in legatura cu cresterea punctului de pensie cu 40%.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )