Libnet.ro
UNICEF

16:00

Masuri sporite de securitate la Bucuresti dupa atentatul de la Manchester: Care sunt institutiile ce beneficiaza de protectie sporita

B1 B1,
Masuri sporite de securitate la Bucuresti dupa atentatul de la Manchester: Care sunt institutiile ce beneficiaza de protectie sporita

Autoritatile romane au luat decizia de a spori masurile de securitate la obiectivele diplomatice din Capitala ca urmare a atentatul de la Manchester Arena de luni noapte in care 22 persoane au decedat. continuă pe B1

Miscari de trupe la Bucuresti, dupa atentatul de la Manchester

Dupa ce azi-noapte la Manchester a avut loc un atac la concertul Arianei Grande, unde peste 22 de persoane au murit, iar peste 50 sunt ranite, autoritatile romane au sporit masurile de securitate din.

Securitate intarita la New York dupa atentatul de la Manchester Arena

Autoritatile din New York au intarit masurile de securitate in locuri sensibile dupa atentatul soldat cu 19 morti luni seara la un concert la Manchester in Marea Britanie, relateaza marti AFP.

Vladimir Putin, mesaj ferm dupa atentatul de la Manchester Arena

Presedintele rus Vladimir Putin s-a declarat pregatit sa dezvolte cooperarea antiterorista cu Marea Britanie dupa atentatul sinucigas cinic si inuman de luni seara de la Manchester,.

Jurnalista Susanna Reid a izbucnit in lacrimi in direct la TV, dupa atentatul de la Manchester Arena

Atentatul de la Manchester Arena, unde 22 de tineri si-au pierdut viata, nu i-a lasat indiferenti nici pe jurnalistii britanici. Jurnalista Susanna Reid a izbucnit in lacrimi in direct, la TV,.

Ce a anuntat UEFA privind finala Europa League, dupa atentatul de la Manchester

Uniunea Asociatiilor Europene de Fotbal UEFA) a anuntat, marti, in urma atentatului care a avut loc la concertul Arianei Grande, la Manchester Arena, ca nu exista informatii care sa sugereze ca finala.

Reactia presedintelui Iohannis, dupa atentatul de pe Manchester Arena: Sunt furios si intristat de vestile teribile. Romania este solidara cu Marea Britanie

Seful statului, Klaus Iohannis, a reactionat, marti dimineata, pe contul sau de Twitter, dupa explozia de la finalul unui concert al artistei americane Ariana Grande, de pe Manchester Arena, soldat cu moartea a 22 de persoane, intre care si copii, si ranirea altor 59.

Iohannis, dupa atentatul de la Manchester Arena: Sunt revoltat si intristat de aceste vesti

Presedintele Klaus Iohannis a postat, marti dimineata, pe Twitter, un mesaj in limba engleza dupa atacul de la Manchester, afirmand ca este revoltat si intristat de vestile.

Mesajul premierului Grindeanu, dupa atentatul de la Manchester Arena

Premierul Sorin Grindeanu a transmis condoleante victimelor atentatului de la Manchester Arena, marti dimineata, precizand ca Ambadasa Romaniei la Londra e in permanenta legatura cu.

HAOS total dupa atentatul de la Manchester! Cum au reactionat tinerii in urma atacului (FOTO, VIDEO)

Publicul a fost curpins de panica in urma atentatului de la Manchester Arena la un concert pop sustinut de faimoasa cantareata Ariana Grande, potrivitdailymail. co. uk. Fanii au fost cuprinsi de.

Reactia cantaretei Ariana Grande dupa atentatul de la concertul ei

Cantareata Ariana Grande a reactionat dupa atentatul terorist de la concertul ei din Manchester Arena, in care au murit 22 de ani. Grande si-a cerut scuze intr-un mesaj pe Twitter pentru ceea ce s-.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )