Libnet.ro
UNICEF

01:05

Masuri stranii in vremea pandemiei intr-un sat din Indonezia: fantomefolosite ca sa tina oamenii in case VIDEO

Adevărul Adevărul,
Masuri stranii in vremea pandemiei intr-un sat din Indonezia: fantomefolosite ca sa tina oamenii in case VIDEO

Un sat din Indonezia a luat una dintre cele mai stranii masuri pentru a incuraja distantarea sociala in plina pandemie de coronavirus. Mai multi voluntari se imbraca in fantome pentru a speria oamenii care nu vor sa stea in case. continuă pe Adevărul

Fantome intr-un sat din Indonezia care incearca sa tina in case populatia din cauza coronavirusului

Satul Kepuh din Indonezia a fost bantuit de fantome recent, misterioase figuri albe sarind la trecatori, potrivit Reuters, citata de The Straits Times. Este vorba, de fapt, de o actiune a unui grup de tineri coordonat de politie prin care incearca sa tina in casa populatia ce ar hoinari pe strazi in aceasta perioada in care coronavirusul se raspandeste.

Lista facilitatilor acordate de ANAF in vremea pandemiei

Ministerul Finantelor Publice, impreuna cu Agentia Nationala de Administrare Fiscala reamintesc seria de masuri destinate sprijinirii mediului de afaceri, in contextul instituirii starii de urgenta pe teritoriul Romaniei.

Sfanta si Marea Miercuri din Saptamana patimirilor 2020.Tradarea omului nemultumit in vremea pandemiei - si iubirea Lui Dumnezeu

Un cuvant in Sfanta si Marea Miercuri din Saptamana Patimirilor - 2020 este rostit de Ioachim, Arhiepiscopul Romanului si Bacaului.

FOTO Dragostea in vremea pandemiei: povestile emotionante ale unor cupluri surprinse la granitele dintre tari

Odata cu impunerea restrictiilor de calatorie impuse de tari din cauza situatiei de criza cauzate de Covid-19, cateva cupluri separate au fost surprinse intalnindu-se la granitele inchise.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )