Libnet.ro
UNICEF

10:45

Masuri STRICTE de SECURITATE pentru concertul lui ROGER WATERS de la Bucuresti.

România Liberă România Liberă,
Masuri STRICTE de SECURITATE pentru concertul lui ROGER WATERS de la Bucuresti.

Aproximativ 190 de politisti bucuresteni si 200 de jandarmi vor fi mobilizati, miercuri, pe strazile Bucurestiului pentru mentinerea oridinii si linistii publice. Motivul: Roger Waters concerteaza in Piata Constitutiei din Capitala. Cea mai spectaculoasa productie muzicala a momentului show-ul The Wall, pregatit de Roger Waters, membrul fondator al legendarei trupe Pink Floyd, va avea loc pe 28 august 2013, in Piata Constitutiei din Bucuresti. Spectacolul din 2013 . continuă pe România Liberă

Restrictii de circulatie in Bucuresti pentru concertul lui Roger Waters

Traficul rutier este restrictionat in Bucuresti pentru organizarea concertului sustinut de Roger Waters pe 28 august, in Piata Constitutiei. Astfel, intre 26 august ora 00. 00 si 29 august ora 08. 00, nu se va.

Concertul lui ROGER WATERS de la Bucuresti, PAZIT de 190 de politisti si 200 de jandarmi.

Aproximativ 190 de politisti bucuresteni si 200 de jandarmi vor fi mobilizati, miercuri,pe strazile Bucurestiului pentru mentinerea oridinii si linistii publice. Motivul: Roger Waters concerteaza in Piata Constitutiei din Capitala. Cea mai spectaculoasa productie muzicala a momentului show-ul The Wall, pregatit de Roger Waters, membrul fondator al legendarei trupe Pink Floyd, va avea loc pe 28 august 2013, in Piata Constitutiei din Bucuresti. Spectacolul din 2013 .

Totul despre concertul anului, Roger Waters The Wall, la Adevarul Live, de la ora 11.00

Doar o zi ne desparte de show-ul anului in Romania: concertul The Wall, sustinut de Roger Waters in Piata Constitutiei din Capitala. Muzicianul Berti Barbera, invitat la Adevarul Live, de la ora 11. 00, va vorbi despre fenomenul Pink Floyd, despre muzica unei trupe care a marcat generatii. in direct, prin Skype, va comenta Sandy Deac, membru al trupei-tribut Speak Floyd.

Totul despre concertul anului, Roger Waters The Wall, la Adevarul Live

Doar o zi ne desparte de show-ul anului in Romania: concertul The Wall, sustinut de Roger Waters in Piata Constitutiei din Capitala. Muzicianul Berti Barbera, invitat la Adevarul Live, de la ora 11. 00, va vorbi despre fenomenul Pink Floyd, despre muzica unei trupe care a marcat generatii. in direct, prin Skype, va comenta Sandy Deac, membru al trupei-tribut Speak Floyd.

Concert Roger Waters. Peste 200 de jandarmi mobilizati miercuri pentru spectacol. Ce trebuie sa stie spectatorii

Peste 200 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura masurile de ordine publica si protectia spectatorilor la concertul artistului international Roger Waters, care va avea loc maine intre orele 20. 00, in Piata Constitutiei. Concertul va aduce si restrictii in trafic.

Mai sunt cateva zile pana la concertul Roger Waters. Vezi aici RESTRICTIILE si RECOMANDARILE organizatorilor

Spectatorii care vor participa la concertul Roger Waters - The Wall din 28 august, din Piata Constitutiei, vor putea intra in zona de spectacol incepand cu ora 17,00, prin cele doua intrari amenajate pe.

VIDEO Mircea Geoana despre concertul Roger Waters: Sper ca ceea ce se va intampla la Bucuresti sa compenseze o frustrare de o viata

Fan Pink Floyd din adolescenta, senatorul PSD Mircea Geoana a explicat, in ajunul concertului Roger Waters, ce a insemnat formatia britanica pentru anii sai de tinerete. Politicianul se numara printre personalitatile care vor fredona hiturile rock in Piata Constitutiei, in seara de 28 august.

Copii romani langa o legenda, in cel mai tare show din Romania. Pustii vor canta alaturi de Roger Waters

Cei mai talentati 15 pusti din Romania vor face spectacol cu Roger Waters. il vor acompania pe artist pe acordurile We dont need no education. Copiii nu stiau prea multe despre Roger Waters, dar imediat ce .

Tatiana Stefan, pustoaica de la Next Star (Antena 1) canta alaturi de marele Roger Waters

Tatiana Stefan, tanara care s-a remarcat in emisiunea Next Star, prezentata de Dan Negru la Antena 1, a fost aleasa de marele artist Roger Waters pentru a urca pe scena si a interpreta, alaturi de alti copii, hitul Another Brick in the Wall. Continue reading .

VIDEO O concurenta de 10 ani de la Next Star canta alaturi de Roger Waters la Bucuresti

Una dintre concurentele de la talent-show-ul pentru copii Next Star, Tatiana Stefan, va canta alaturi de Roger Waters miercuri seara, in Piata Constitutiei.

ştiri din Showbiz

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2199 seconds )