Libnet.ro
UNICEF

07:45

Masurile luate de Biserica Ortodoxa impotriva Coronavirus

România Liberă România Liberă,
Masurile luate de Biserica Ortodoxa impotriva Coronavirus

Oamenii nu trebuie sa se inghesuie in biserici, pot merge in orice zi a saptamanii sa se roage, iar . continuă pe România Liberă

Noi masuri extreme luate in Italia: asta ar trebui sa faca si Biserica Ortodoxa Romana

Italienii sunt printre cei mai loviti de coronavirus, la nivelul intregului mapamond. in aceasta situatie, masurile luate sunt unele dintre cele mai aspre. in urmatoarele zile, vom auzit din ce in ce mai des formularea masura fara precedent in timpurile moderne. Initial, au fost norvegienii care au luat masuri incredibil de aspre pentru prevenirea extinderii .

Care este rugaciunea recomandata de Biserica Ortodoxa impotriva bolilor molipsitoare. E plata rautatii noastre

Randuielile bisericesti cuprind rugaciuni pentru diferite ocazii sau momente din viata unui credincios. Multe dintre acestea se regasesc in cartea numita Molitfelnic. Si PF Daniel a transmis o rugaciune speciala care se citeste in aceasta perioada.

Biserica Ortodoxa Romana ofera spatii de carantina in manastiri. Vasile Banescu: BOR se va adapta treptat, in functie de evolutia situatiei (VIDEO)

Biserica Ortodoxa Romana BOR) anunta ca vine in sprijinul autoritatilor, in contextul inmultirii cazurilor de infectie cu noul coronaviris pe teritoriul Romaniei. BOR va oferi astfl spatii de carantina.

inchiderea temporara a Talciocului, printre masurile luate de autoritatile din Buzau pe fondul epidemiei de coronavirus

Conducerea societatii Piete, Targuri si Oboare Buzau a decis sa suspende desfasurara talciocului Dragaica in perioada 12 - 31 martie, cu posibilitatea prelungirii, in functie de evolutie la nivel national a riscului de raspandire a infectiei cu coronavirus. Masura a fost luata in contexul prevenirii raspandirii riscului de infectare cu coronavirus Covid-19.

Se fac inscrieri online: Fonduri europene de 164 milioane Euro, puse la bataie acum, pentru startup-uri si IMM-uri cu tehnologii utile in lupta impotriva coronavirus COVID-19

Startup-urile si firmele mici si mijlocii IMM), inclusiv din Romania, sunt invitate sa aplice urgent pentru fonduri europene, intr-o noua sesiune, cu un buget total de 164 de milioane de euro, prin Acceleratorul EIC, pentru a dezvolta tehnologii si inovatii care ar putea ajuta la lupta impotriva coronaviruslului COVID-19.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )