Libnet.ro
UNICEF

21:45

Masurile pentru redeschiderea teraselor, publicate in Monitorul Oficial. Care sunt noile reguli

Antena3 Antena3,
Masurile pentru redeschiderea teraselor, publicate in Monitorul Oficial. Care sunt noile reguli

Normele ce trebuie respectate la redeschiderea teraselor au fost publicate in Monitorul Oficial. Conform acestora, ca nu se va permite accesul clientilor cu simptome respiratorii. Totodata, la o masa vor putea sta maxim patru persoane, daca nu sunt membri ai aceleiasi familii, si nu se vor transfera meniuri, solnite sau alte obiecte de la o masa la alta, urmand sa fie dezinfectate dupa plecarea clientilor de la o masa. Personalul de servire trebuie sa poarte masti si manusi. continuă pe Antena3

Redeschiderea teraselor de la 1 iunie: Care sunt principalele masuri publicate in Monitorul Oficial: maxim patru clienti la o masa; personalul de servire trebuie sa poarte masti si manusi si multe registre

Terasele se vor redeschide de la 1 iunie, iar normele care trebuie respectate la redeschidere au fost publicate in Monitorul Oficial vineri seara. Acestea stabilesc ca nu se va permite accesul clientilor cu simptome respiratorii, la o masa vor putea sta maxim patru persoane, daca nu sunt membri ai aceleiasi familii, si nu se vor transfera meniuri, solnite sau alte obiecte de la o masa la alta. Cum se va face accesul pe plajele concesionate. Normele din Monitorul Oficial: Cu rezervare telefonica sau online si distanta de 2 m intre sezlonguriReluarea competitiilor sportive in aer liber: Respectarea obligatorie a distantarii sociale, fara strangeri de mana si imbratisari la finalul evenimentelorCum se vor desfasura activitatile culturale in aceasta perioada: Concerte in aer liber cu cel mult 500 de oameni si fara lansari de carte - MonitorReluarea antrenamentelor in spatii inchise: Triaj la intrarea in sala, acces doar cu programare si purtarea obligatorie a mastii.

Regulile pentru redeschiderea teraselor din 1 iunie, publicate in Monitorul Oficial. Clientii, primiti doar cu rezervare incasarile ar putea scadea cu pana la 80%, sustine un proprietar din Centrul Vechi (VIDEO)

Terasele se redeschid de luni, iar reprezentantii localurilor din Centrul Vechi al Capitalei continua demersurile pentru indeplinirea cerintelor anti-coronavirus. Regulile obligatorii de redeschidere a teraselor au.

Noile masuri de relaxare au fost publicate in Monitorul Oficial. Modificari de ultima ora anuntate de Ludovic Orban

Hotararea de Guvern care stabileste masurile de relaxare care intra in vigoare la 1 iunie a fost publicata, vineri, in Monitorul Oficial. Premierul Ludovic Orban a anuntat deja ca va fi modificata, pentru a permite folosirea plajelor si de catre persoane cu prosopul sau cearceaful.

Cerintele pentru operatorii teraselor si pentru protectia clientilor, publicate in Monitorul Oficial

Cerintele adresate operatorilor pentru organizarea si functionarea adecvata a circuitelor de preparare si servire a alimentelor in spatiile special amenajate din exteriorul cladirilor unitatilor de alimentatie publica, precum si cele pentru protectia clientilor si masurile de control au fost publicate astazi in Monitorul Oficial.

Cel mult patru clienti la o masa, la redeschiderea teraselor

Personalul de servire trebuie sa poarte masti si manusi Normele care trebuie respectate la redeschiderea teraselor de la 1 iunie au fost publicate in Monitorul Oficial, acestea stabilind ca nu se va permite accesul clientilor cu simptome respiratorii, informeaza News. ro.

Noile masuri de relaxare au fost publicate in Monitorul Oficial

Noile masuri de relaxare a restrictiilor, care intra in vigoare de pe 1 iunie, au fost publicate vineri seara in Monitorul Oficial.

Cum se va face accesul pe plajele concesionate. Normele din Monitorul Oficial: Cu rezervare telefonica sau online si distanta de 2 m intre sezlonguri

Accesul pe plajele concesionate se va face cu rezervare, telefonica sau online, numarul de persoane fiind limitat, avand in vedere ca sezlongurile trebuie asezate cu pastrarea distantei de doi metri intre ele, conform normelor publicate in Monitorul Oficial, potrivit News. ro. Sezlongurile si alte echipamente de pe plaja trebuie dezinfectate inainte de a fi folosite de alti clienti. Pe plajele neconcensionate, autoritatile locale sunt responsabile de evitarea aglomeratiei. Omisiunea din hotararea de guvern privind ridicarea restrictiilor. Orban modifica documentul pentru romanii care nu au bani de sezlong.

Internarile si interventiile chirurgicale se reiau in spitale. Ordinul semnat de Nelu Tataru a fost publicat in Monitorul Oficial

Internarile si interventiile chirurgicale programate in spitale se pot relua, precum si activitatea in ambulatorii, potrivit unui ordin cu prevederile referitoare la reluarea activitatii in unitatile medicale, emis de ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. Potrivit documentului, publicat vineri seara in Monitorul Oficial, pacientii care au avut coronavirus se externeaza dupa 2 probe negative si nu mai stau izolati la domiciliu.

Termoscanarea pentru clientii teraselor nu va fi obligatorie

Scanarea temperaturii pentru clientii teraselor nu va fi obligatorie dupa deschiderea acestora, masura urmand sa fie adaptata in functie de fiecare operator.

Nu va fi obligatorie verificarea temperaturii pentru clientii teraselor

Luarea temperaturii pentru clientii teraselor nu va fi obligatorie dupa deschiderea acestora, masura urmand sa fie adaptata in functie de fiecare operator, spune presedintele Autoritatii Nationale Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA), Robert Chioveanu. Autoritatile au anuntat ca terasele vor fi deschise din 1 iunie daca numarul cazurilor de coronavirus in Romania se mentine in scadere.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )