Libnet.ro
UNICEF

14:45

Matematica, calcaiul lui Ahile la Evaluarea Nationala, potrivit rezultatelor

Adevărul Adevărul,
Matematica, calcaiul lui Ahile la Evaluarea Nationala, potrivit rezultatelor

O noua runda de emotii pentru absolventii de clasa a VIII-a s-a incheiat ieri, dupa ce primele rezultate ale Evaluarii Nationale EN) au fost afisate. La nivel national, 80,6 la suta dintre elevii care au sustinut examenul au obtinut nota cinci sau peste cinci la Limba romana. La proba de Matematica, procentul a fost mai mic, 62,7 la suta. continuă pe Adevărul

Aproape unul din trei elevi au picat sau au lipsit de la Evaluarea Nationala: Care sunt judetele cu cele mai mari probleme

Aproape o treime dintre elevii de clasa a 8-a au absentat sau au avut media mai mica de nota 5 la Evaluarea Nationala, potrivit calculelor Edupedu. ro pe baza rezultatelor oficiale, transmite g4media. ro.

Rezultate Evaluarea Nationala (Capacitate) 2019. Cati elevi au luat NOTA 10 la matematica

Edu. ro Rezultate EvaluareNationala Capacitate) 2019. Ministerul Educatiei Nationale a centralizat rezultatele inregistrate la Evaluarea Nationala a absolventilor clasei a VIII-a inainte de.

Dupa publicarea rezultatelor la Evaluarea Nationala: contestatii, completarea fisei de optiuni si repartizarea computerizata

Rezultatele de la Evaluarea Nationala vor fi afisate astazi la avizierele scolilor, dar si pe site-ul Ministerului Educatiei www. evaluare. edu. ro). Primele note obtinute de elevi la examen vor fi afisate pana la ora 12:00, iar cei nemultumiti de rezultatele obtinute pot depune contestatie in aceeasi zi.

EDU.RO Rezultatele la evaluarea nationala 2019. EDU.RO a publicat NOTELE la evaluarea nationala

Rezultatele la evaluarea nationala au fost facutepublice marti, 25 iunie,in centrele de examensi pe edu. ro. in aceeasi zi, pana la ora 20. 00, pot fi depuse contestatiile, potrivit.

REZULTATE CAPACITATE 2019. Notele la EVALUAREA NATIONALA

Rezultatele la evaluarea nationala vor fi facute publice marti in centrele de examen si in aceeasi zi, pana la ora 20,00, vor fi depuse contestatiile, potrivit.

Rezultate contestatii Evaluarea Nationala 2019. Edu.ro a afisat notele dupa contestatii

Rezultatele la Evaluarea Nationala 2019 au fost publicate pe site-ul Edu. ro, marti, 25 iunie. De asemenea, tot din aceasta data pot fi depuse contestatiile, intre orele 14:00 si 20:00. Potrivit calendarului Evaluarii Nationale, profesorii evaluatori au la dispozitie 3 zile, 26 29 iunie, pentru solutionarea contestatiilor. UPDATE: Contestatiile au fost solutionate, iar rezultatele finale .

Rezultate la Evaluarea Nationala 2019. Cum se calculeaza MEDIA DE ADMITERE LA LICEU

Cum se calculeaza MEDIA DE ADMITERE LA LICEU. Rezultatele la Evaluarea Nationala vor fi facute publice marti, pana la ora 12. Cum se calculeaza MEDIA DE ADMITERE LA LICEU. Potrivit calendarului aprobat de.

Dezastru la Evaluarea Nationala! Cati elevi au luat note peste 5 la Capacitate, conform Edu.ro

Evaluarea Nationala 2019 s-a declarat un dezastru. Procentul elevilor care au reusit sa ia peste 5 la examenele din cadrul Evaluarii Nationale a fost cel mai mic din ultimii 5 ani. Evaluare Nationala 2019: Cel mai mic procent al elevilor cu note peste 5 Ministerul Educatiei a aratat ca procentajul elevilor care au obtinut note .

CONTESTATIE la EVALUAREA NATIONALA 2019. Vezi AICI cum se face contestatie

CONTESTATIE la EVALUAREA NATIONALA 2019. Edu. roa anuntat rezultatele obtinute de elevi la Evaluare Nationala 2018. CONTESTATIE la EVALUAREA NATIONALA. Acestea se pot consulta.

EDU.RO publica NOTELE LA EVALUAREA NATIONALA 2019. PRIMELE REZULTATE la CAPACITATE 2019

Rezultatele la evaluarea nationala vor fi publicate in scurt timp peevaluare. edu. ro. Primele rezultate ale Evaluarii Nationale vor fi afisate pana la ora.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )