Libnet.ro
UNICEF

17:00

Matteo Politi, italianul acuzat ca opera fara drept in Romania, anunta ca isi deschide o clinica medicala

Antena3 Antena3,
Matteo Politi, italianul acuzat ca opera fara drept in Romania, anunta ca isi deschide o clinica medicala

Matteo Politi, italianul acuzat ca opera fara drept in Romania, sustine cava deschide o clinica estetica in Bucuresti. Iesit din arest, Politi vorbeste deja despre gala fastuoasa pe care o va orga. continuă pe Antena3

Matteo Politi, italianul acuzat ca opera fara sa fie medic, asteapta avizele pentru a isi deschide o clinica in Bucuresti: Cand voi avea toate actele in regula voi fi chirurg cosmetician

Matteo Politi, italianul care s-a aflat in centrul unui imens scandal la inceputul acestui an, dupa ce s-a descoperit ca opera in mai multe clinici private din Bucuresti fara sa fie medic, spune ca isi va deschide o clinica medicala in centrul Capitalei, care va oferi servicii de chirurgie plastica, estestica, dermatologie, ginecologie si ORL. Italianul a declarat, intr-un interviu pentru Mediafax, ca initial va avea rol administrativ, iar dupa rezolvarea problemelor sale privind diplomele, intentioneaza sa presteze si servicii medicale.

Matteo Politi, italianul cu doar 8 clase care s-a dat drept chirurg, spune ca isi deschide clinica medicala

Falsul chirurg italian Matteo Politi scrie pe pagina sa de Instagram ca isi deschide o clinica medicala, Politi Med Center, cu cei mai buni medici din Europa, scrie Mediafax.

Falsul chirurg italian anunta ca isi deschide o clinica privata cu cei mai buni medici din Europa

Matteo Politi, italianul acuzat ca a operat fara drept in mai multe clinici private din Bucuresti, desi avea doar opt clase, a anuntat duminica ca isi deschide o clinica medicala cu cei mai buni medici din Europa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )