Libnet.ro
UNICEF

18:00

Matteo Salvini nchide porturile din Italia pentru navele cu imigranti. Fac acest lucru pentru binele tuturor

Hotnews Hotnews,
 Matteo Salvini nchide porturile din Italia pentru navele cu imigranti. Fac acest lucru pentru binele tuturor

Ministrul italian de Interne, Matteo Salvini, a avertizat sambata ca navele operate de ONG-uri care au la bord migranti nu vor primi acces in porturile italiene, scrie News. ro citand Politico. continuă pe Hotnews

Salvini nchide porturile din Italia pentru navele cu imigranti. Fac acest lucru pentru binele tuturor

Ministrul italian de Interne, Matteo Salvini, a avertizat sambata ca navele operate de ONG-uri care au la bord migranti nu vor primi acces in porturile italiene, scrie News. ro citand Politico.

Tatiana mergea cu un barbat pe o motocicleta pe o strada din Italia, cand ceva neasteptat s-a intamplat. Dupa doua zile, vestea a cazut ca un traznet

Acum doua zile pe o strada din orasul italian Rovigo, a avut loc un teribil accident rutier intre o motocicleta si un autoturism Toyota Yaris, scrie il24nternationale. it Tatiana Florentina Dobrea in varsta.

Solicitare din SUA pentru CSM: Sefa iCCJ sa explice vizitele la vilele SRI

Coalitia Romanilor din SUA a trimis o solicitare la CSM, prin care ii cere doamnei judecator Cristina Tarcea, in prezent presedinte al inaltei Curti de Casatie si Justitie, sa clarifice public.

Solicitare din SUA pentru CSM. Consiliul Superior al Magistraturii sa verifice de ce a fost presedinta iCCJ la SRI

Presedintele Coalitiei romanilor de pretutindeni, Cristian Terhes, a facut o solicitare pentru sectia de judecatori a CSM. Subscrisa Romanian Community Coalition, va solicitam prin prezenta ca, la proxima.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )