Libnet.ro
UNICEF

07:30

Maurice Munteanu a facut anuntul trist si furios: A murit! Acum sunteti multumiti?

Playtech Playtech,
Maurice Munteanu a facut anuntul trist si furios: A murit! Acum sunteti multumiti?

In cadrul unei editii recente Bravo, ai stil! Celebrities, Raluca Badulescu a mentionat ca Maurice Munteanu a avut cateva zile tulburi. Raspunsul pentru starile sale a venit astazi, chiar din partea fashion editorului ELLE, pe pagina sa de Facebook. Maurice Munteanu, consternat de replicile oamenilor. Anunt trist despre Victor: A murit Maurice Munteanu este un . continuă pe Playtech

RCS RDS a facut anuntul: ce ofera gratuit pentru toti clientii lor

RCS & RDS a facut anuntul cu ce ofera gratuit pentru toti clientii. RCS & RDS a luat o decizie de ultima ora pe care a anuntat-o pentru clientii din toata Romania. Vedeti un pic mai jos ce ofera gratuit imediat pentru toti cei care sunt interesati. RCS & RDS a facut anuntul asteptat de .

5 februarie 2040, zi periculoasa pentru planeta. NASA a facut anuntul despre asteroid

Specialistii de la NASA care se ocupa cu cercetarea spatiului au facut o descoperire socanta. 5 februarie 2040 e zi periculoasa pentru planeta. Un asteroid are 1 din 625 sanse sa loveasca pamantul. 5 februarie 2040, zi periculoasa pentru planeta Amenintarea din spatiu pare sa fie destul de reala. Cercetatorii sustin ca, daca asteroidul de .

Ludovic Orban a facut anuntul momentului despre pensii. Cand vor creste, de fapt

Ludovic Orban a facut anuntul momentului despre pensii si a spus cand vor creste, de fapt, indemnizatiile pensionarilor. Ludovic Orban a anuntat, sambata, ca pensiile pot creste doar prin dezvoltare economica, pentru ca se platesc din contributiile de asigurari sociale ale persoanelor care muncesc. Ludovic Orban dezamageste toti pensionarii. Ce anunt a facut despre pensii .

Ce se intampla cu circulatia pe timp de noapte. Ludovic Orban a facut anuntul chiar azi

Premierul Ludovic Orban a declarat, sambata, la Arad, ca este in evaluare o eventuala decizie privind restrictionarea circulatiei pe timp de noapte, din cauza pandemiei de COVID-19. Ludovici Orban, anunt ingrijorator: libera circulatie pe timp de noapte ar putea fi restrictionata Ludovic Orban s-a aflat la Arad, sambata, unde a declarat ca se evalueaza posibilitatea .

S-a descoperit care este cea mai eficienta masca anti-covid. Specialistii au facut anuntul categoric

S-a descoperit care este cea mai eficienta masca anti-covid-19. O echipa a Universitatii din Tokyo a demonstrat, in urma unui experiment, cum pot preveni mastile sanitare infectarea cu coronavirus. Astfel, potrivit studiului, protectia este mai mica in cazul produselor din panza, comparativ cu cele chirurgicale. Cat de eficiente sunt mastile de protectie impotriva coronavirusului. Specialist: .

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )