Libnet.ro
UNICEF

12:15

Max Vertappen, cel mai tanar pilot din istoria Formulei 1

Online Sport Online Sport,
Max Vertappen, cel mai tanar pilot din istoria Formulei 1

La cei 17 ani ai sai, pilotul olandez Max Verstappen a devenit, vineri, cel mai tanar pilot care s-a aflat vreodata la volanul unui monopost de Formula 1. continuă pe Online Sport

Max Verstappen, cel mai tanar pilot de Formula 1

Max Verstappen este, la 17 ani, cel mai tanar pilot de Formula 1. Olandezul a evoluat, azi, in antrenamentele oficiale ale Marelui Premiu al Japoniei de la Suzuka.

Olandezul Max Verstappen a devenit cel mai tanar pilot de Formula 1, avand doar 17 ani

Olandezul Max Verstappen Toro Rosso) a devenit la 17 ani cel mai tanar pilot de Formula 1, dupa ce a evoluat, vineri, in antrenamentele oficiale ale Marelui Premiu al Japoniei de la Suzuka, informeaza.

Cel mai medaliat sportiv din istoria JO, arestat. Michael Phelps conducea beat la volan

Cel mai medaliat sportiv din istoria Jocurilor Olimpice are mari probleme cu legea! inotatorul american Michael Phelps a ajuns din nou in arestul politiei, dupa ce a condus sub influenta alcoolului.

Francesco Totti, cel mai varstnic marcator din istoria Ligii Campionilor

Atacantul italian Francesco Totti a devenit, marti seara, cel mai batran jucator care a marcat vreodata in Liga Campionilor.

Euro - la cel mai scazut curs din ultimii doi ani, fata de dolar

Euro s-a depreciat ieri, pe pietele externe, pana la cel mai redus nivel din ultimii doi ani fata de dolar si urma sa incheie cel mai slab trimestru din ultimii patru ani, raportat la moneda americana, pe fondul asteptarilor privind noi masuri de stimulare din partea Bancii Centrale Europene BCE), din cauza inflatiei reduse din zona euro.

Euro a scazut la cel mai redus nivel din ultimii doi ani fata de dolar

Euro a scazut marti la cel mai redus nivel din ultimii doi ani fata de dolar si este pe cale sa incheie cel mai slab trimestru in raport cu moneda americana, dupa trimestrul al doilea din 2010, din cauza.

Cel mai scump cocktail din lume costa 11.500 de euro

Un restaurant londonez a creat cel mai scump cocktail din lume, care costa 11. 500 de euro, iar bautura este dedicata actritei si cantaretei Grace Jones, relateaza Mediafax.

Somajul din SUA a scazut in septembrie la cel mai redus nivel din ultimii sase ani

Rata somajului din Statele Unite a scazut in septembrie la 5,9%, cel mai redus nivel din ultimii sase ani, de la 6,1% in luna precedenta, reflectand faptul ca economia americana a intrat in toamna cu activitati in crestere, transmite MarketWatch.

Vanzarile din retailul romanesc, cel mai mare declin din UE in august

Romania a avut cel mai mare declin din UE in ceea ce priveste vanzarile de retail din luna august, alaturi de Slovacia, scaderea fiind de 0,6% fata de luna iulie, conform datelor Eurostat .

Ce au gasit arheologii in cel mai mare mormant din Grecia: E o mare personalitate istorica

Luna trecuta, o echipa de arheologi condusa de Katerina Peristeri, a descoperit langa un sat din nordul Greciei cel mai mare mormant gasit pana acum in Grecia. Locul se numeste Amphipolis si.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )