Libnet.ro
UNICEF

06:30

May cere mai mult timp pentru modificarea acordului Brexit

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
May cere mai mult timp pentru modificarea acordului Brexit

Prim-ministrul Theresa May va cere membrilor Parlamentului britanic sa ii ofere mai mult timp pentru a face modificarile la partea controversata a acordului pentru Brexit - backstop-ul Irlanda de Nord. continuă pe Ziarul Bursa

LUCIAN CROITORU, CONSILIERUL GUVERNATORULUI BNR: Nu vad motive pentru modificarea modului de calcul al ROBOR

Lucian Croitoru, consilierul guvernatorului BNR, spune ca nu vede niciun motiv pentru modificarea modului in care este calculat ROBOR, apreciind ca actuala metodologie de calcul este in linie cu cele mai bune standarde si practici globale si ca orice posibila reevaluare este inutila.

Cazurile care au emotionat cel mai mult la Romanii au Talent

Aseara a avut loc prima editie a noului sezon al show-ului Romanii au talent. Iata doua din cazurile care au impresionat cel mai mult pe durata emisiunii.

Cum sa ai mai multi bani? Cele mai tari trucuri pentru a avea mereu buzunarul plin

Cum sa ai mai multi bani. Intr-o perioada precum cea prezenta este important sa stii cat mai multe despre bani, despre gestionarea lor si, de ce nu, despre multiplicarea lor. Mai mult ca oricand, este bine sa asculti.

Ion Cristoiu: Iohannis a facut-o, fara sa vrea, pe Lia Olguta Vasilescu cel mai bun candidat pentru prezidentiale

Jurnalistul Ion Cristoiu emite o teorie interesanta, potrivit careia, presedintele Klaus Iohannis a facut-o, fara sa vrea, pe Lia Olguta Vasilescu cel mai bun candidat pentru prezidentiale, ridicand-o pe.

Nicoleta s-a cuplat cu Marius la banchetul din clasa a XII-a, in Vaslui. S-au iubit mult, timp de 20 de ani si si-au deschis o gradinita. Dar intr-o zi, totul s-a schimbat. Barbatul a venit la munca, s-a inchis cu sotia sa in birou si a inceput calvarul

Nicoleta il cunoscuse pe Marius la liceul din Vaslui pe care il urmau amandoi. S-au cuplat la banchetul din clasa a XII-a si de atunci s-au iubit mult. S-au mutat in Bucuresti si au inceput o noua.

COMISARUL EUROPEAN PENTRU JUSTITIE, VERA JOUROVA: Trebuie sa gasim cel mai bun sef pentru Parchetul European

Comisarul european pentru Justitie, Vera Jourova, a declarat, astazi, la Bucuresti, ca nu se va pronunta asupra persoanei care ar trebui sa fie desemnata procuror-sef european, dar a precizat ca trebuie gasit cel mai bun sef si ca se pun mari sperante in activitatea Parchetului european in domeniul combaterii coruptiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )