Libnet.ro
UNICEF

08:30

Mazare o felicita din tot sufletul pe Gabriela Firea, pentru ca a dat dovada de curaj

Antena3 Antena3,
Mazare o felicita din tot sufletul pe Gabriela Firea, pentru ca a dat dovada de curaj

Radu Mazare a felicitat-o pe Gabriela Firea pentru curajul de a depune plangerea impotriva lui Basescu. Primarul Constantei, Radu Mazare, a venit, miercuri, la DNA, pentru a fi audiat in dosarul in care este. continuă pe Antena3

Gabriela Firea a depus plangere penala pe numele lui Basescu, pentru amenintare

Senatorul PSD Gabriela Firea a venit, miercuri, la Parchetul ICCJ, insotita de avocat, pentru a depune plangere pe numele presedintelui Traian Basescu, pentru amenintare si santaj, potrivit Mediafax.

Gabriela Firea raspunde atacurilor presedintelui: Eu nu am fost suspendata de alegatorii mei

Senatorul PSD Gabriela Firea, care este si comunicatorul comisiei de ancheta privind achizitia de terenuri a Ioanei Basescu, i-a raspuns presedintelui Traian Basescu. Gabriela Firea a declarat, la Antena 3, ca.

Gabriela Firea: Marti voi semna plangerea penala impotriva presedintelui pentru amenintare si santaj (VIDEO)

Gabriela Firea a declarat, luni seara, in cadrul emisiunii Butonul de panica de pe B1 TV, ca va depune marti plangerea penala la adresa presedintelui Traian Basescu pentru amenintare si santaj. Maine l.

Gabriela Firea, propusa purtator de cuvant al USD la campania pentru PE si prezidentiale

Premierul Victor Ponta i-a propus senatorului PSD Gabriela Firea sa fie purtatorul de cuvant al campaniei electorale a aliantei de la guvernare, atat la PE, cat si la prezidentiale. De noua ani si jumata.

Gabriela Firea: Amenzile administrative NU sunt pete la cazier

Senatorul PSD Gabriela Firea a vorbit, miercuri, la Antena 3, despre plangerea penala pe numele presedintelui Traian Basescu, pentru amenintare si santaj. Si daca as fi avut vreo secunda dorinta sa.

Gabriela Firea, la Parchetul General: L-am iertat pe Basescu din punct de vedere uman, dar am responsabilitatea sa apar Parlamentul

Gabriela Firea a declarat, miercuri, la iesirea de la ParchetulGeneral, unde a mers pentru a depune o plangere penala impotriva presedinteluiTraianBasescu pentru calomnie si amenintare, ca l-a.

Gabriela Firea a depus PLANGEREA PENALA impotriva lui Traian Basescu

Update 12. 42 - Senatorul PSD Gabriela Firea a depus, miercuri, la Parchetul ICCJ, plangerea penala pe numele presedintelui Traian Basescu, pentru amenintare si santaj. Anuntul a fost facut de avocatul lui.

Cum a luat Gabriela Firea 1.000 de lei amenda pentru santaj si ultraj

Narcisa Iorga, membru al Consiliul National al Audiovizualului, a scris peblogul sau cum i-a facut plangere Gabrielei Firea pentru santaj si cum inalta Curte de Casasie si Justitie a decis ca fosta prezentatoare TV sa plateasca o amenda administrativa de 1. 000 de lei. Presedintele Traian Basescu a reamintit marti acest episod.

Basescu o AMENINTA pe Gabriela Firea: S-ar putea sa nu-si mai gaseasca SOTUL intr-o zi acasa, daca nu e atenta

Traian Basescu o ameninta pe senatoarea PSD, Gabriela Firea, ca s-ar putea sa nu-si mai gaseasca sotul acasa daca nu sta in banca ei. Avertizarea presedintelui vine la cateva zile dupa ce Gabriela.

Gabriela Firea a depus plangere pe numele presedintelui la Parchetul General: Basescu i-a terfelit pe toti cei apropiati mie. I-a mai ramas sa se razboiasca doar cu mortii

Senatorul PSD Gabriela Firea a declarat miercuri, dupa ce a depus plangere pe numele lui Traian Basescu, ca presedintele i-a terfelit pe toti cei apropiati ei si i-a mai ramas sa se razboiasca doar cu mortii, precizand ca l-a iertat pe seful statului, dar are datoria sa apere onoarea Parlamentului, relateaza Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )