Libnet.ro
UNICEF

10:00

Mazare, in instanta: in Madagascar am fost amenintat de un procuror si de un politist Am fost adus fortat in Romania

Hotnews Hotnews,
 Mazare, in instanta: in Madagascar am fost amenintat de un procuror si de un politist Am fost adus fortat in Romania

Radu Mazare a sustinut luni, in fata judecatorilor de la inalta Curte de Casatie si Justitie, ca statul roman si cel malgas i-au incalcat drepturile atunci cand au decis extradarea sa din Madagascar, fara a existat o hotarare judecatoreasca. Fostul primar a mai spus ca a fost adus cu forta in tara, ca s-au facut presiuni asupra sa si ca a fost amenintat de procuror si de un politist. continuă pe Hotnews

Mazare, dezvaluiri-soc in instanta: in Madagascar am fost amenintat de un procuror si un politist; am fost adus fortat in Romania

Fostul primar Radu Mazare a declarat luni, in fata judecatorilor de la inalta Curte de Casatie si Justitie, ca a fost adus cu forta in Romania, fiind amenintat de un procuror si un politist din.

RADU MAZARE, IN INSTANTA: in Madagascar, am fost amenintat de un procuror

Fostul primar Radu Mazare a declarat, astazi, in fata judecatorilor de la inalta Curte de Casatie si Justitie, ca a fost adus cu forta in Romania, fiind amenintat de un procuror si un politist din Madagascar.

Radu Mazare acuza presiuni si amenintari pentru extradarea sa din Madagascar: Am fost adus fortat in Romania

Fostul primar al Constantei, Radu Mazare a sustinut in fata judecatorilor de la Curtea Suprema ca ar fi fost amenintat de un ofiter de politie si un procuror din Madagascar pentru a-si da acordul cu privire la extradarea in Romania.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )