Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un mecanic din Alba Iulia a construit o masina spectaculoasa in propriul atelier

Adevărul Adevărul,
Un mecanic din Alba Iulia a construit o masina spectaculoasa in propriul atelier

Un barbat din Alba Iulia, pasionat de masini si motociclete, si-a contruit un automobil in garaj. Daniel Moldovan 41 de ani) este mecanic auto si de aproape sase ani tine masina in garaj pentru ca nu o poate inmatricula in Romania. continuă pe Adevărul

Tanar din Alba Iulia cu sindrom Down, concurent la Jocurile Mondiale Special Olympics de Iarna

Iulian Coltor, un baiat din Alba Iulia cu sindrom Down va reprezenta in premiera Alba Iulia si implicit judetul Alba la Jocurile Mondiale Special Olympics de Iarna 2017 care vor incepe in luna martie Austria.

Decizie inedita la o asociatie din Alba Iulia: cainii vor fi considerati persoane si vor plati cheltuieli de intretinere

La o asociatie de proprietari din Alba Iulia, cainii au devenit persoane si vor fi introdusi la cheltuielile de intretinere. Decizia a fost luata la sfarsitul saptamanii trecute si inseamna ca fiecare persoana sau familie care are un caine in apartament va avea de platit in plus.

Fortificatiile de portelan ale Cetatii Alba Iulia. O poveste vizuala pusa in scena la un hotel din oras

Ce legatura exista intre cele trei fortificatii de la Alba Iulia si traditia portelanului in oras? Echipa unui hotel din Alba Iulia a reusit sa le aduca sub aceeasi umbrela vizuala si sa le exprime artistic pe perete.

Alba Iulia, fa o cerere. Ideea pozitiva a unui tanar pentru a rezolva problemele oamenilor in raport cu primaria

Un tanar din Alba Iulia a initiat o actiune civica denumita Fa o cerere. Marius Rusu si-a propus sa adune 30 de petitii care semnaleaza diverse probleme cu care se confrunta locuitorii orasului si sa le depuna la primarie in 5 aprilie 2017.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )