Libnet.ro
UNICEF

14:15

Meci extrem de important pentru Simona Halep. O va intalni in teren pe Serena Williams

Antena3 Antena3,
Meci extrem de important pentru Simona Halep. O va intalni in teren pe Serena Williams

Meci extrem de important, dar si dificil pentru Simona Halep, la Turneul Campioanelor. Sportiva romanca o intalneste in grupele competitiei, de la ora 11, ora Romaniei, pe liderul WTA Serena Williams. Simona. continuă pe Antena3

Victorie categorica pentru Simona Halep, la debutul in Turneul Campioanelor

Debut in forta pentru Simona Halep la Turneul Campioanelor de la Singapore, care s-a impus in fata canadiencei Eugenie Bouchard scor 6 - 2, 6 - 3. La prima sa participare la turneul ce reuneste elita mondiala,.

Victorie spectaculoasa pentru Simona Halep, la Turneul Campioanelor: 6-0, 6-2 cu nr.1 mondial, Serena Williams!

Simona Halep a castigat pentru prima oara un meci impotriva americancei Serena Williams, numarul 1 mondial la tenis feminin, miercuri, la Turneul Campioanelor de la Singapore. Meciul a durat 65 de minute. Romanca a.

Simona Halep - Serena Williams, 6-0 in primul SET. Meci extrem de important pentru Halep

UPDATE:Simona Halep a invins-o pe Serena Williams cu 6-0 in primul set la Turneul Campioanelor. -----------------------------Meci extrem de important, dar si dificil pentru Simona Halep, la Turneul Campioanelor.

Turmeul Campioanelor: Calcule de calificare in semifinale pentru Simona Halep

Dupa victoria fara drept de apel obtinuta, miercuri, in fata Serenei Williams pentru Simona Halep calculele calificarii in semifinale la Turneul Campioanelor s-au simplificat considerabil.

Mesaj incredibil al Mariei Sharapova pentru Simona Halep

Maria Sharapova nu a intarziat sa aiba o reactie la cateva minute dupa victoria Simonei Halep in fata Serenei Williams. Rusoaica i-a transmis jucatoarei noastre un mesaj aparent incredibil, insa privit la rece i se poate deduce substratul.

Cel mai frumos compliment pentru Simona Halep vine chiar de la Serena Williams: Simona ma face sa-mi doresc sa ma duc acasa si sa ma pregatesc special pentru ea! Abia astept sa ne revedem

Abia astept sa ne revedem. M-a facut sa-mi doresc sa ma duc acasa si sa ma pregatesc din greu, si in mod special sa ma pregatesc pentru ea, a declarat Serena Williams, la putin timp dupa infrangerea cu Simona Halep, de la Turneul Campioanelor.

Start bun pentru Simona Halep la Turneul Campioanelor, laudata de WTA si organizatorii din Singapore

Simona Halep 4 WTA) a debutat cu o victorie la Turneul Campioanelor, dupa ce a invins-o, luni, pe canadianca Eugenie Bouchard. Site-ul WTA a gazduit cuvinte de lauda la adresa romancei, care mai imparte grupa rosie cu Serena Williams si Ana Ivanovici.

Start bun pentru Simona Halep la Turneul Campioanelor: laudata de WTA si de organizatorii competitiei

Simona Halep 4 WTA) a debutat cu o victorie la Turneul Campioanelor, dupa ce a invins-o, luni, pe canadianca Eugenie Bouchard 5 WTA). Site-ul WTA a gazduit cuvinte de lauda la adresa romancei, care mai imparte grupa rosie cu americanca Serena Williams 1 WTA) si sarboaica Ana Ivanovici 7 WTA).

Simona Halep castiga categoric primul meci de la Turneul Campioanelor: 6-2, 6-3 cu Eugenie Bouchard

Debut impresionant pentru Simona Halep la Turneul Campioanelor. Romanca s-a impus categoric, in doua seturi, in meciul cu Eugenie Bouchard: scor 6-2, 6-3. Partida a durit putin peste o ora, iar Halep a facut.

LIVE TEXT Simona Halep - Serena Williams 0-0

Dupa un debut perfect cu Eugenie Bouchard, pentru Simona Halep a venit randul sa-si masoare fortele cu Serena Williams, liderul mondial. Meciul de la Turneul Campioanelor, competitie care se desfasoara la Singapore, va fi LiveText pe HotNews. ro de la ora 11:00. Din secretele marilor campioni ai tenisului.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )