Libnet.ro
UNICEF

10:00

Un meci al Simonei Halep de la Australian Open intra in istorie

România Liberă România Liberă,
Un meci al Simonei Halep de la Australian Open intra in istorie

Meciul reusit de Simona Halep impotriva americancei Lauren Davis in 2018, in turul 3 de la Australia. continuă pe România Liberă

Miracolul romanesc - Ce a scris presa franceza despre un meci istoric disputat de Simona Halep la Australian Open

Miracolul romanesc reusit de Simona Halep impotriva americancei Lauren Davis in 2018, in turul 3 de la Australian Open, a fost inclus de site-ul eurosport. fr intr-un top 50 al meciurilor de la acest turneu de Grand Slam, pe pozitia a 31-a.

Alerta mare la Australian Open, unde e Simona Halep acum. Ce s-a intamplat in Adelaide

Nici nu a inceput primul turneu al anului de Grand Slam, ca organizatorii au fost pusi deja in fata unei crize incredibile. Este alerta la Australian Open, unde e Simona Halep acum. Iata ce s-a intamplat in Adelaide. Probleme mari la Australian Open Este alerta la Australian Open, unde e Simona Halep acum. Oficialii primului .

Scandal la Australian Open, dupa ce iubita unui tenismen s-a plans ca trebuie sa se spele singura pe cap. Novak Djokovic, apostrofat de un rival (VIDEO)

Au aparut primele tensiuni din carantina australiana, in care au fost nevoiti sa intre jucatorii de tenis participanti la turneul de Grand Slam Australian Open. Novak Djokovic, liderul mondial, a cerut relaxarea.

Australian Open: inca 25 de sportivi in izolare O persoana din avionul cu care s-au deplasat de la Doha la Melbourne, testata pozitiv

Organizatorii Australian Open au anuntat, duminica, in social media, ca alti 25 de sportivi sunt in izolare stricta, dupa ce o persoana din avionul cu care s-au deplasat de la Doha la Melbourne a fost testata pozitiv cu coronavirus.

Fortata sa stea in izolare doua saptamani, Sorana Cirstea nu se va putea antrena pe teren pentru Australian Open: Nu putem sa concuram dupa ce am stat 14 zile pe o canapea

Sorana Cirstea, ocupanta locului 71 mondial in tenisul feminin, este fortata sa stea doua saptamani in izolare. in varsta de 30 de ani, ea a venit la Australian Open intr-un avion cu care au mai zburat.

Australian Open: 47 de jucatori, privati de antrenamente dupa ce au fost plasati in izolare

Un numar de 47 de jucatori si jucatoare de tenis, printre care si canadianca de origine romana Bianca Andreescu, au fost plasati carantina stricta dupa sosirea la Melbourne, in vederea participarii la Australian Open, fara posibilitatea de a se antrena in urmatoarele doua saptamani, dupa depistarea unor cazuri pozitive la coronavirus printre ceilalti pasageri din avioanele in care au calatorit, informeaza presa australiana, citata de AFP.

Jucatorul care si-a riscat viata pentru a se califica la Australian Open: Nu cred ca ati fost corecti cu mine in ultimii ani

Bernard Tomic 228 ATP) s-a calificat pe tabloul principal de la Australian Open, dupa ce a trecut de calificarile de la Doha. Australianul, fost loc 17 mondial, considera ca si-a riscat viata pentru a se afla in capitala Qatarului, dar a precizat ca a regasit placerea de a se afla pe teren si s-a aparat in fata jurnalistilor care l-au criticat in ultimii ani pentru atitudinea sa delasatoare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )