Libnet.ro
UNICEF

00:07

Meciul Dinamo - Astra a fost amanat

Online Sport Online Sport,
Meciul Dinamo - Astra a fost amanat

Partida care trebuia sa se dispute vineri, de la ora 21:00, a fost amanata din cauza numarului mare de cazuri de Covid-19 aparute in tabara Astrei Giurgiu. continuă pe Online Sport

Meciul Dinamo vs Astra ar putea fi amanat, dupa ce oaspetii au inregistrat 15 rezultate pozitive la testele pentru coronavirus

In lotul echipei Astra Giurgiu au fost inregistrate 15 rezultate pozitive la testele pentru noul coronavirus. in aceste conditii, meciul Dinamo vs Astra Giurgiu, programat, vineri, la 21:00, in etapa a IX-a a Ligii I, ar putea fi amanat.

Liga 1: Meciul dintre Dinamo si Astra a fost amanat Cand va avea loc partida

Partida dintre Dinamo Bucuresti si Astra Giurgiu, care trebuia sa se desfasoare vineri, de la ora 21:00, a fost amanata din cauza cazurilor numeroase de Covid-19 de la echipa giurgiuveana.

Meciul Dinamo Astra la limita amanarii

Partida programata, vineri seara, de la 21:00, in etapa a 9-a in CASA Liga 1, ramane sub semnul intrebarii din cauza numeroaselor cazuri de coronavirus aparute la echipa giurgiuveana.

Dinamo Astra Giurgiu, amanat din cauza coronavirusului! Cand urmeaza sa se joace meciul

Partida din cadrul etapei a 9-a a Ligii 1 la fotbal, dintreDinamo Astra Giurgiu, programata sa se joace astazi, la ora 21. 00, a fost reprogramata.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )