Libnet.ro
UNICEF

01:05

Meciul lui PSG din Liga Campionilor, intrerupt din cauza lui Sebastian Coltescu. Arbitrul roman l-a numit negru pe Demba Ba, atacantul lui Istanbul Basaksehir (VIDEO)

B1 B1,
Meciul lui PSG din Liga Campionilor, intrerupt din cauza lui Sebastian Coltescu. Arbitrul roman l-a numit negru pe Demba Ba, atacantul lui Istanbul Basaksehir (VIDEO)

Jucatorii lui Istanbul Basaksehir au parasit terenul in prima repriza a duelului cu Paris Saint-Germain din Liga Campionilor, de marti seara, dupa ce arbitrul roman Sebastian Coltescu i-a adresat o remarca. continuă pe B1

Rezultate din Liga 2, etapa a 15-a

Vedeti mai jos rezultatele inregistrate, sambata, in etapa a 15-a din Liga 2.

VIDEO Sebastian Coltescu, acuzat de rasism Meciul dintre PSG si Istanbul BB a fost intrerupt, dupa ce turcii au iesit de pe teren

Meciul PSG vs Istanbul BB, din etapa a sasea, ultima, a Grupei H din Champions League, arbitrat de romani, a fost intrerupt. Turcii au parasit terenul dupa ce arbitrul de rezerva Sebastian Coltescu ar fi folosit cuvantul negru la adresa unei persoane din staff-ul echipei din Istanbul.

Arbitrii romani Coltescu si Hategan, dialog rasist in Liga Campionilor. Echipele au parasit terenul din cauza romanilor

Scene incredibile, marti seara in ultima etapa a fazei grupelor Champions League. Arbitrii romani Sebastian Coltescu si Ovidiu Hategan au avut un dialog rasist despre un jucator de culoare, care a fost auzit de cel in cauza. in semn de protest echipele au parasit terenul.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )