Libnet.ro
UNICEF

08:45

Meciul Simonei Halep din turul doi la Beijing, amanat din cauza ploii. Cand se va disputa

Antena3 Antena3,
Meciul Simonei Halep din turul doi la Beijing, amanat din cauza ploii. Cand se va disputa

Partidele de azi, din turneul de la Beijing, au fost decalate din cauza conditiilor meteo nefavorabile. in capitala Chinei a plouat in aceasta dimineata, astfel ca s-a putut juca doar pe terenul. continuă pe Antena3

WTA Beijing: Meciul Simonei Halep cu Magdalena Rybarikova a fost amanat - Se va disputa marti

Ploaia a dat peste cap planurile organizatorilor turneului Premier Mandatory de la Beijing, iar meciul dintre Simona Halep 2 WTA) si Magdalena Rybarikova 28 WTA), din turul doi, a fost amanat pentru ziua de marti.

Meciul de tenis dintre Simona Halep si Magdalena Rybarikova, din turul doi al turneului de la Beijing, a fost amanat. Cand va fi reluata partida

Meciul de tenis dintre Simona Halep si slovaca Magdalena Rybarikova, programat luni in turul 2 al Openului Chinei de la Beijing, turneu de categoria WTA Premier Mandatory, a fost amanat pentru marti, au anuntat organizatorii, .

Simona Halep si-a aflat adversara din turul doi de la turneul din Beijing

Simona Halep o va intalni pe Magdalena Rybarikova in turul al doilea al turneului de la Beijing. Sportiva din Slovacia, numarul 28 in clasamentul WTA, a invins-o pe Eugenie Bouchard, scor.

China Open: Muguruza a fost eliminata, meciul Simonei Halep incepe mai tarziu

Ploaia a dat peste cap programul de la China Open. Programata initial de la ora 13. 30, partida dintre Simona Halep si Magdalena Rybarikova se va disputa cateva ore mai tarziu.

China Open: Muguruza a fost eliminata, meciul Simonei Halep se joaca maine

Ploaia a dat peste cap programul de la China Open. Programata initial de la ora 13. 30, partida dintre Simona Halep si Magdalena Rybarikova se va disputa maine.

WTA Beijing: Magdalena Rybarikova a invins-o pe Eugenie Bouchard si o va intalni pe Simona Halep in turul doi

Magdalena Rybarikova s-a calificat, duminica, in turul doi al turneului Premier Mandatoryde la Beijing, dupa ce a invins-o in doua seturi, scor 6-4, 6-3, pe Eugenie Bouchard. In urmatoarea partida, sportiva din Slovacia o va intalni pe Simona Halep favorita numarul doi).

Simona Halep a invins-o pe Riske in trei seturi si s-a calificat in turul doi la Beijing

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA si favorita doi, s-a calificat, sambata, in turul doi la turneul de categorie Premier Mandatory China Open, de la Beijing, cu premii totale de 6. 679 dolari, trecand in runda inaugurala de sportiva.

Simona Halep s-a calificat in turul doi la Beijing

Simona Halep s-a calificat in turul doi la Beijing .

Simona Halep si-a aflat adversara din turul al doilea de la Beijing

Simona Halep a trecut in turul secund la Beijing, dupa ce a invins-o destul de greu, in trei seturi, pe americanca Allison Riske.

Simona Halep si-a aflat adversara din turul al doilea de la Beijing. Scorul intalnirilor directe cu ea este egal

Simona Halep a trecut in turul secund la Beijing, dupa ce a invins-o destul de greu, in trei seturi, pe americanca Allison Riske.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )