Libnet.ro
UNICEF

01:05

Meciuri la TV de 34 milioane euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Meciuri la TV de 34 milioane euro

Noul sezon al Ligii 1 la fotbal costa televiziunile, care transmit meciuri etapa de etapa, 34. 000 euro, peste 111. 000 de euro pentru fiecare partida difuzata in direct. continuă pe Ziarul Bursa

Cu un buget redus la jumatate, Arpad Paszkany a fixat deja obiectivul lui CFR Cluj pentru noul sezon

Desi a taiat la jumatate bugetului echipei pentru noul sezon, pretentiile lui Arpad Paszkany nu s-au diminuat. Patronul lui CFR Cluj le-a transmis jucatorilor lui Mircea Rednic care este obiectivul clubului in acest an.

Finantele au atras 336,5 milioane euro de pe piata locala, prin obligatiuni pe trei ani

Ministerul Finantelor Publice a atras 336,5 milioane euro de pe piata locala, prin obligatiuni cu scadenta la trei ani, de peste doua ori mai mult decat si-a propus, la un randament mediu de 2,75%, in scadere fata de cel platit la precedenta licitatie pentru astfel de titluri, din aprilie, de 2,9%.

Gazprom. dispusa sa plateasca 2,8 milioane euro pentru o tableta Apple sofisticata destinata sefului companiei

Gigantul rus Gazprom asteapta oferte de la cei care pot crea o tableta foarte speciala cu iOS care sa-l ajute pe seful Alexei Miller sa fie la curent in timp real cu tot ce se intampla in companie, scrie agentia RIA Novosti. Partea speciala tine de pretul maxim pe care compania de energie e dispusa sa-l plateasca: 2,8 milioane euro, cerintele fiind ca tableta sa aiba putere mare de procesare, iar orice aplicatie sa se deschida in maxim cinci secunde. in plus, ea trebuie sa fie functionala non=stop, iar daca apare vreo defectiune, remedierea trebuie sa dureze maxim patru ore.

Gazprom, dispusa sa plateasca 2,8 milioane euro pentru o tableta Apple sofisticata destinata sefului companiei

Gigantul rus Gazprom asteapta oferte de la cei care pot crea o tableta foarte speciala cu iOS care sa-l ajute pe seful Alexei Miller sa fie la curent in timp real cu tot ce se intampla in companie, scrie agentia RIA Novosti. Partea speciala tine de pretul maxim pe care compania de energie e dispusa sa-l plateasca: 2,8 milioane euro, cerintele fiind ca tableta sa aiba putere mare de procesare, iar orice aplicatie sa se deschida in maxim cinci secunde. In plus, ea trebuie sa fie functionala non-stop, iar daca apare vreo defectiune, remedierea trebuie sa dureze maxim patru ore.

Dinamo, obiectiv inalt in noul sezon

Prezent la ceremonia in cadrul careia Dinamo si-a prezentat noul echipament, finantatorul Ionut Negoita a vorbit si despre obiectivul echipei sale pentru sezonul care va debuta la finalul acestei saptamani.

Cine plateste si unde se duc cele peste 700 milioane de euro, sume aferente corectiilor financiare solicitate de Comisia Europeana pe programele cu fonduri UE

Corectiile financiare aplicate procentual intre 5% si 25%) pe programele cu fonduri europene, propuse de Bruxelles dupa controalele efectuate in 2012, vor fi suportate partial din bugetul de stat, partial de catre beneficiarii care au fost reverificati si la care au fost descoperite nereguli. Din declaratiile premierului de joi, 11 iulie, se deduce ca numai aproximativ 166 de milioane de euro vor fi suportati de la bugetul de stat, restul de 530-580 milioane euro fiind suportate de catre beneficiarii cu probleme. Aceasta presupune ca proiectele sa fie reverificate individual si sa la fie aplicate corectii proportional cu neregulile constatate.

Castigatorul celor aproape 11 milioane euro de la LOTO 6/49 si-a ridicat premiul: Identitatea sa ramane necunoscuta

Barbatul din Galati, care a castigat cele 11 milioane de euro la Loterie si-a ridicat marti premiul, relateaza B1 TV. Cele peste 11 milioane de euro au intrat in posesia galateanului, in varsta de 50.

Erste Group a finalizat majorarea de capital de 660,6 milioane euro

Erste Group Bank a finalizat majorarea de capital in valoare de 660,6 milioane de euro, se arata intr-un comunicat de presa remis redactiei.

Cheltuieli la nivel inalt. Pe ce a dat Camera Deputatilor aproape 50 milioane euro in jumatate de an

Camera Deputatilor a cheltuit 11 milioane de euro din decembrie 2012 si pana in luna mai 2013, pentru salariile, diurna si deplasarile parlamentarilor. Datele au fost publicate pe site-ul.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )