Libnet.ro
UNICEF

21:30

O medalie de argint si doua de bronz pentru Romania, la Campionatele Europene de kaiac-canoe

Adevărul Adevărul,
O medalie de argint si doua de bronz pentru Romania, la Campionatele Europene de kaiac-canoe

Sportivii romani au obtinut, astazi, o medalie de argint si doua de bronz la Campionatele Europene de kaiac-canoe de la Montemar OVello Portugalia), informeaza site-ul oficial al competitiei. continuă pe Adevărul

O medalie de argint si doua de bronz pentru Romania, la Campionatele Europene de kaiac-canoe

Sportivii romani au obtinut, sambata, o medalie de argint si noua de bronz la Campionatele Europene de kaiac-canoe de la Montemar O'Vello Portugalia), informeaza Mediafax.

O medalie de argint si doua de bronz pentru Romania, la Campionatele Europene de kaiac-canoe.

Sportivii romani au obtinut, sambata, o medalie de argint si noua de bronz la Campionatele Europene de kaiac-canoe de la Montemar OVello Portugalia), informeaza site-ul oficial al competitiei, potrivit Mediafax. Medalia de argint a fost castigata de echipajul de canoe 4 format din Florin Comanici, Gabriel Gheoca, Catalin Costache si Iosif Chirila, pe distanta de 1000 de metri, cu timpul de 3 minute, 24 de secunde si 498 de miimi. Proba a fost castigata de un echipaj din Belarus, cu timpul .

Romania a obtinut o medalie de argint si doua de bronz la CE de kaiac-canoe

Sportivii romani au obtinut, sambata, o medalie de argint si noua de bronz la Campionatele Europene de kaiac-canoe de la Montemar OVello din Portugalia. Medalia de argint a fost castigata de echipajul.

Regionalizarea - necesara pentru atragerea fondurilor europene

Regionalizarea si modificarea Constitutiei reprezinta doua dintre principalele prioritati ale USL pentru anul in curs, dupa cum ne-a spus, in cadrul unui interviu, Valeriu Zgonea, presedintele Camerei Deputatilor.

Pariul lui Basescu: A doua batalie pentru statul de drept.

Imediat dupa anuntul de marti seara, presedintele a fost intrebat ce ar insemna daca Parlamentul nu va tine seama nici de rezultatul unui eventual al doilea referendum pe tema unicameral si 300 de parlamentari. Presedintele Basescu a raspuns: Atunci s-ar desfiinta alineatul 3 din art. 1 din Constitutie, care spune ca Romania este stat de drept, o afirmatie asupra careia a insistat in aceeasi seara in cursul unui interviu televizat. A doua consecinta evocata de presedinte este incalcarea .

UE vrea sa ne mai acorde un an extensie pentru absorbtia fondurilor europene

Reporter: Cum este impartit bugetul Uniunii Europene UE) pentru perioada 2014 - 2020? Va rog, explicati cat la suta din buget este alocat pentru infrastructura energetica, cat la suta pentru eficienta energetica si energie regenerabila, cat pentru cresterea competitivitatii companiilor?.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )