Libnet.ro
UNICEF

01:05

MEDIAPART: Michel Paltini, retinut pentru coruptie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MEDIAPART: Michel Paltini, retinut pentru coruptie

Fostul presedinte al UEFA Michel Platini a fost retinut, astazi, dimineata, fiind acuzat de coruptie in acordarea organizarii Cupei Mondiale din 2022 statului Qatar, informeaza mediapart. fr. continuă pe Ziarul Bursa

MEDIAPART: Michel Platini, retinut pentru coruptie

Fostul presedinte al UEFA Michel Platini a fost retinut, astazi, dimineata, fiind acuzat de coruptie in acordarea organizarii Cupei Mondiale din 2022 statului Qatar, informeaza mediapart. fr.

Militarul care ar fi agresat o minora de 13 ani, retinut pentru 24 de ore

Militarul care ar fi agresat, vineri, o minora de 13 ani a fost retinut pentru 24 de ore de procurorii Parchetului Militar Bucuresti si va fi prezentat Tribunalului Militar Bucuresti cu propunerea de arestare.

Michel Platini retinut intr-un dosar de coruptie

Fost mare international francez si presedinte al FIFA, Michel Platini a fost retinut marti dimineata de autoritatile din Hexagon intr-un dosar in care este acuzat de coruptie.

Michel Platini, retinut - Este acuzat de luare de mita in legatura cu gazduirea CM 2022 de catre Qatar

Michel Platini, fostul presedinte al UEFA, a fost retinut marti dimineata, el fiind acuzat de coruptie in ceea ce priveste acordarea organizarii Campionatului Mondial de Fotbal din 2022 de catre statul Qatar, informeaza Sky News.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )