Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mediastandard.ro: Efectele mai putin cunoscute ale incendiilor din Australia: poze inselatoare ajunse virale si negarea schimbarilor climatice

Hotnews Hotnews,
 Mediastandard.ro: Efectele mai putin cunoscute ale incendiilor din Australia: poze inselatoare ajunse virale si negarea schimbarilor climatice

Incendiul din Australia se situeaza, impreuna cu atacul Statelor Unite ale Americii asupra unui general iranian, in topul evenimentelor de la inceputul anului 2020. Totusi, ca si in cazul tensiunilor dintre America si Iran, efectele secundare sunt valuri de dezinformare. continuă pe Hotnews

Romania va avea printre cele mai mari rate ale inflatiei din regiune. Ce se va intampla cu salariul minim

Agentia de evaluare financiara Moodys estimeaza ca Romania va avea printre cele mai mari rate ale inflatiei din Europa Centrala si de Est, iar cresterile salariului minim vor fi printre cele mai mici din regiune in 2020 si 2021, scrie Mediafax.

Cat au donat Roger Federer si Rafael Nadal pentru victimele incendiilor din Australia

Doi dintre cei mai mari jucatori de tenis din istoria sportului alb au dorit sa participe la actiunile de ajutorare a victimelor incendiilor din Australia. Astfel, cu ocazia unor meciuri demonstrative, Roger Federer si Rafael Nadal au facut o donatie comuna.

Fumul rezultat de pe urma incendiilor din Australia va face inconjorul planetei. A dus la aparitia de furtuni fara ploi (FOTO, VIDEO)

Fumul rezultat de pe urma incendiilor din Australia va face, in curand, ocolul Pamantului, pentru ca in cele din urma sa ajunga inapoi deasupraAustraliei, a precizat BBC, care citeaza NASA. Ne.

Organizatorii Grand Slam-urilor si ITF au donat 400.000 de dolari pentru ajutorarea victimelor incendiilor din Australia

Organizatorii turneelor de Grand Slam de la Roland Garros, Wimbledon si US Open, precum si ITF au facut o donatie comuna de 400. 000 de dolari aproape 360. 000 de euro) pentru ajutorarea victimelor incendiilor din Australia, informeaza lequipe. fr.

HOROSCOP DUR. Cele mai crude semne ale zodiacului. Ai grija cum te porti cu ele

Toatezodiileau o parte intunecata. Insa aceste 5zodiisunt cele mai crude din tot zodiacul. Ai grija cum te porti cu ele. Iata cele mai crude semne ale zodiacului, in ordine inversa. Ca sa stii de.

Trei pietoni au murit in mai putin de 24 de ore in Republica Moldova, dupa ce au fost loviti de masini

Un barbat de 70 de ani a murit, dupa ce a fost lovit de o masina in timp ce traversa strada pe o trecere de pietoni din orasul Rascani. Accidentul a avut loc luni dimineata, aproape de ora 08.

Salariatii din constructii si asimilatii acestora au avut cele mai mari cresteri ale salariului net in ultimul an

Daca tragem linie si masuram cresterea salariilor din intervalul noiembrie 2018-noiembrie 2019, cele mai mari cresteri le-au avut lucratorii din constructii si asimilatii acestora. Cei care lucreaza in activitatea de sfaramare a rocilor aceste produse fiind apoi utilizate in constructii sau in productia de materiale - argila, gips, calcar etc. ) si-au vazut salariile marite cu peste 47% in ritm anual. Constructorii au si ei salarii nete mai mari tot cu peste 47%, iar pe locul al treilea sunt angajatii din Fabricarea altor produse din minerale nemetalice, care include fabricarea sticlei, a articolelor din ceramica si a pietrei brute.

Ungaria nu mai plateste daune pentru conditiile din inchisori, chiar daca au fost stabilite de CEDO

Statul ungar a decis sa nu mai plateasca detinutilor despagubiri pentru conditiile proaste din inchi.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )