Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mediastandard.ro: Primele jurnaliste din Romania, pioniere in lupta pentru drepturile femeilor

Hotnews Hotnews,
 Mediastandard.ro: Primele jurnaliste din Romania, pioniere in lupta pentru drepturile femeilor

Este cunoscut faptul ca femeile au trebuit sa lupte pentru drepturile lor. in Romania acest curent a fost preluat la fel de repede ca si in restul tarilor europene, undeva prin anul 1815 si avea sa se desfasoare in doua valuri, fiind influentat, de-a lungul timpului, de realitatile istorice, culturale, sociale si politice ale vremurilor. continuă pe Hotnews

Unde e cea mai ieftina benzina din Romania si cum o gasesti

Primele zile din 2020 au venit cu o veste buna si una proasta. Benzina s-a ieftinit, apoi s-a scumpit. Totusi, unde gasesti cea mai ieftina benzina din Romania? Din fericire, exista un.

Irina Rimes, primele imagini din spital, dupa operatie. Cum a fost surprinsa antrenoarea de la Vocea Romaniei

Irina Rimes a postat pe InstaFacebook imagini ale sale, care o infatiseaza la spital, dupa operatie. Se pare ca jurata de la Vocea Romaniei se simte mai bine, asta deducandu-se si imaginile la care a folosit un filtru amuzant. Artista a vrut astfel ca fanii ei sa stie ca a scapat cu bine din operatie.

CALIN POPESCU TARICEANU: Ma ingrijoreaza voiosia pe care o afiseaza ministrul de Finante atunci cand se imprumuta masiv pe piata bancara din Romania

Liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu se declara ingrijorat de voiosia pe care o afiseaza ministrul de Finante atunci cand se imprumuta masiv pe piata bancara din Romania, el recomandand acordarea unor dobanzi bune la plasamentele lor. Veti avea banii pentru deficit, lasand in acelasi timp resurse pentru finantarea dezvoltarii, transmite Tariceanu guvernantilor, potrivit News. ro.

Ce s-a ales de Nuti, cea mai cunoscuta bona din Romania. Gestul urias facut de Anamaria Prodan pentru angajata ei

Elena Fulgeanu, cunoscuta drept Nuti, este de ceva ani un membru important in familia lui Laurentiu Reghecampf si Anamaria Prodan. Ea a ajuns sa fie cunoscuta publicului dupa ce a aparut in reality-show-ul produs cu si despre Laurentiu si Anamaria. Ce s-a ales de Nuti, cea mai cunoscuta bona din Romania Nuti a fost mana .

Ce se intampla cu cele 150.000 de pensii speciale in 2020. Cea mai mare pensie din Romania este de 74.000 de lei

In anul 2019, care tocmai a trecut peste 9 miliarde de lei au fost bugetati pentru plata pensiilor speciale, din care peste 8 miliarde pentru plata pensiilor militare de stat si 1 miliard a pensiilor de serviciu, insemnand un total, de aproape 160. 000 de pensii speciale. Ce se intampla cu cele 150. 000 de pensii speciale .

Bomba! SE DA A DOUA PENSIE! Toti PENSIONARII din ROMANIA asteptau vestea

Vesti bune pentru pensionarii din Romania! Urmeaza sa primeasca o a doua pensie. Proiectul de lege ce reglementeaza cadrul legal pentru infiintarea schemelor de pensii ocupationale si ale fondurilor.

Simona Halep a plecat in Australia pentru primele turnee din 2020

Vacanta a luat sfarsit pentru Simona Halep, jucatoare care a pornit la drum chiar de Anul Nou.

Turisti blocati pe Transalpina, cea mai inalta sosea din Romania, in prima zi a anului. Scuza invocata de acestia

Doi turisti - sot si sotie - au plecat din Petrosani - Hunedoara cu gandul de a ajunge in statiunea Ranca, din judetul Gorj. Ei au ales ca varianta Transalpina, unde au ramas insa inzapeziti.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1961 seconds )