Libnet.ro
UNICEF

06:45

Mediastandard.ro: Tot ce ar trebui sa stii despre scandalul mail-urilor lui Hunter Biden si New York Post

Hotnews Hotnews,
 Mediastandard.ro: Tot ce ar trebui sa stii despre scandalul mail-urilor lui Hunter Biden si New York Post

Incalcite sunt itele scandalului cu Hunter Biden atat de incalcite, incat nici publicul american nu mai stie ce sa creada. Saptamana aceasta, un articol publicat in cotidianul New York Post a facut inconjurul planetei. Povestea viza un scandal mai vechi, transat de catre agentiile de intelligence intre timp: traficul de influenta al familiei Biden, actualul contra-candidat al lui Trump. continuă pe Hotnews

Ce trebuie sa stii despre serialul Ratched de pe Netflix

S-a lansat primul sezon din serialul Ratched de pe Netflix. Are 8 episoade si este deja pe locul 9 in topul celor mai urmarite seriale pe Netflix in Romania. Un serial invaluit in mister, despre care trebuie sa stii urmatoarele lucruri.

Tot ce trebuie sa stii despre dieta alcalina

Dieta alcalina este bazata pe o alimentatie careechilibreazapH-ul din organism de la unul mediu acid launul alcalin. Aceasta a pornit de la teoria biologului american Dr. Robert Young,.

VIDEO: PREMIERA Tot ce trebuie sa stii despre noua Dacia Spring

Dacia este un fenomen in peisajul auto, unul pe care mai toata lumea este invidioasa, si se pare ca va provoca aceeasi revolutie si in peisajul vehiculelor electrice cu Spring, Dacia Spring.

VIDEO Nicusor Dan, despre scandalul din USR: Fapul ca un om votat de o filiala nu a putut candida pe motiv de delict de opinie mi se pare foarte grav

Nicusor Dan, unul din fondatorii USR, a comentat, la interviurile HotNews Live, scandalul din USR legat de listele de candidati la alegerile parlamentare, spunand ca i se pare foarte grav ca un om votat de o filiala nu a putut candida in numele partidului pentru delict de opinie. El s-a referit la Vlad Teohari, a carui candidatura pe listele pentru diaspora a fost invalidata de Biroul National al USR pentru ca a iesit public impotriva partidului, el anuntand apoi ca da in judecata formatiunea.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2155 seconds )