Libnet.ro
UNICEF

19:30

Un medic ATI a spus adevarul despre coronavirus. Reactia fara precedent: E o iluzie

Playtech Playtech,
Un medic ATI a spus adevarul despre coronavirus. Reactia fara precedent: E o iluzie

Un medic de la ATI este revoltat de ceea ce se intampla in spitalele din Romania cu pacientii care sufera de alte boli grave, dar si de coronavirus. Laura Zarafin, medic ATI la Spitalul Colentina din Bucuresti, sustine ca impartirea spitalelor in institutii COVID si non-COVID este o prostie. Un medic de la terapie intensiva . continuă pe Playtech

Un medic ATI rupe tacerea: E o iluzie ca exista spitale non-Covid si spitale Covid. Pur si simplu acest virus este...

Laura Zarafin, medic ATI la Spitalul Colentina din Bucuresti, este revoltata cu privire la modul in care se gestioneaza bolnavii de COVID care sufera de fapt si de alte boli grave.

Ana Maria Lintaru, pe site de escorte. Fosta concurenta de la Puterea Dragostei a spus adevarul

Toata suflarea si-o aduce aminte pe Ana Maria Lintaru de pe vremea cand in casa Puterea Dragostei, de la Kanal D, a trait o poveste plina de romantism alaturi de Bogdan Mocanu, de care s-a despartit ulterior, din cauza unui alt barbat si anume Andy, sau cel putin asa declara blonda. Mi se face rau, .

Adda si Catalin de la Asia Express, adevarul despre casnicia lor. Imaginea care i-a dat de gol

Este imposibil sa nu ne aducem aminte de cuplul Adda si sotul ei, Catalin Rizea, participanti la ultimul sezon difuzat din Asia Express si de certurile dure avute pe tot parcursul competitiei, pe care era cat pe-aci s-o castige. Tigri la Asia Express, pisicute acasa Aproape tot parcursul celor doi la Asia Express a fost .

DAN BARNA: Dosarul 10 august, un fel de cartof fierbinte. inca nu stim adevarul despre interventia din acea zi

Fiecare zi in care adevarul despre dosarul and 10 august and ramane ascuns e o zi pierduta pentru onoarea statului roman, apreciaza presedintele Uniunii Salvati Romania, Dan Barna, transmite Agerpres.

Un medic de la Serviciul de Ambulanta Brasov, infectat cu coronavirus, a mers trei zile in misiuni pentru ca a primit un rezultat gresit

Ministrul Sanatatii a dispus un control la DSP Brasov, dupa ce un medic de la Ambulanta Brasov a primit un rezultat gresit si a mers trei zile in misiuni, desi in realitate era infectat cu noul coronavirus. Pana cand i-a fost rectificat rezultatul, doctorul a intrat in contact cu un numar mare de colegi si pacienti.

Imagini de la protestul din Piata Victoriei! Viorel Catarama despre coronavirus: Exista, dar nu e atat de periculos

La doi ani de la protestul din 10 august, peste 500 de persoane s-au adunat in Piata Victoriei, unde si-au strigat nemultumirile. Printre protestatari a fost si Viorel Catarama, care a vorbit in exclusivitate pentru Antena 3 despre modul in care este gestionata pandemia de COVID-19.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )