Libnet.ro
UNICEF

23:16

Un medic chirurg de la Spitalul Universitar a murit infectat cu coronavirus

Antena3 Antena3,
Un medic chirurg de la Spitalul Universitar a murit infectat cu coronavirus

Unul dintre medicii de la Spitalul Universitar care erau infectati cu coronavirus a murit luni seara. continuă pe Antena3

A murit un medic chirurg infectat cu coronavirus de la Spitalul Universitar. Medicul fusese contact al unei paciente infectate

Catalin Barbulescu, medic chirurg la Spitalul Universitar de Urgenta din Bucuresti infectat cu coronavirus, a murit luni seara. Medicul avea 65 de ani, fusese contactul unei paciente infectate cu COVID-19 si suferea de mai multe afectiuni. La nivel national, sunt infectate cu coronavirus 2. 625 de persoane din randul cadrelor medicale si al personalului auxiliar.

Tulburatoarea poveste de viata si moarte a chirurgului de la Spitalul Universitar, rapus de COVID-19. Fara oxigen, a cerut sa ajute un alt pacient!

Unul dintre cei mai cunoscuti medici specializati in chirurgie toracica de la Spitalul Universitar de Urgenta din Bucuresti, doctorul Catalin Barbulescu, a pierdut lupta pentru viata la aproape 66 de ani, dupa ce s-a infectat cu noul coronavirus la spital. S-a luptat cu infectia timp de 40 de zile. Internat la ATI, la Matei Bals abia respirand, a cerut sa consulte un pacient cu probleme toracice pe care nu-l putea ajuta nimeni.

A decedat medicul Catalin Barbulescu de la Spitalul Universitar. Acesta a fost depistat pozitiv cu coronavirus

Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti a anuntat decesul doctorului Catalin Barbulescu. Grupul de Comunicare Strategica a confirmat ca medicul a fost depistat pozitiv cu coronavirus. De altfel, SARS-CoV-2 a.

Chirurgul Catalin Barbulescu de la Spitalul Universitar din Capitala a pierdut lupta cu virusul COVID-19

Chirurgul Catalin Barbulescu din cadrul Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti, in varsta de 62 de ani, a pierdut luni lupta cu virusul COVID-19. Acesta era internat laInstitutul Marius Nasta din Capitala, si este cel de-al patrulea medic ce a murit in urma infectiei cu noul coroanvirus.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )