Libnet.ro
UNICEF

05:45

Un medic cunoscut rupe tacerea. De ce COVID-19 provoaca moartea in randul persoanelor supraponderale

Playtech Playtech,
Un medic cunoscut rupe tacerea. De ce COVID-19 provoaca moartea in randul persoanelor supraponderale

Pandemia de COVID-19 loveste agresiv tara noastra, astfel ca sistemul medical este aproape de colaps. Medicii sunt epuizati, iar spitalele sunt arhipline. Cu toate acestea, exista cativa factori bine conturati care contribuie la agravarea infectiilor cauzate de COVID-19. Persoanele supraponderale, printre cele mai expuse la forme grave ale bolii Potrivit statisticilor, supraponderalitatea, afectiunile cardiovasculare si . continuă pe Playtech

Medic de la Matei Bals rupe tacerea: De ce mai facem vaccinul anti-COVID-19 daca putem transmite in continuare virusul

Vaccinul anti-COVID-19 este considerat de multa lume salvarea planetei, insa noile descoperiri pun la indoiala acasta speranta. Medicul Adrian Marinescu, de la Matei Bals, a vorbit marti seara despre efectele vaccinului, dar si despre nedumeririle pe care au inceput sa le aiba cetatenii. Persoanele vaccinate pot raspandi in continuare virusul Medicul Adrian Marinescu a explicat .

EXCLUSIV Claudia Patrascanu rupe tacerea despre familia Badalau. Totul despre camatarie, furt, droguri

De un an si patru luni, Claudia Patrascanu 40 de ani) traieste un cosmar! Divortul de Gabi Badalau, fiul baronului PSD Niculae Badalau, se lasa cu acuzatii grave din partea solistei trupei Sexxy. Claudia se lupta ca o leoaica sa obtina custodia celor doi baieti, Nicholas si Gabriel, pe care ii are cu Gabi Badalau.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )