Libnet.ro
UNICEF

07:45

Medic din Botosani, apel disperat catre autoritati: Oamenii respira cu portia. Am facut inclusiv improvizatii

Playtech Playtech,
Medic din Botosani, apel disperat catre autoritati: Oamenii respira cu portia. Am facut inclusiv improvizatii

Numarul mare al cazurilor de COVID-19 creeaza presiune imensa in randul autoritatilor si al medicilor. in fiecare zi ies la lumina situatii greu de imaginat, iar medicii din tot mai multe orase se plang din cauza lipsei de locuri in spitalele in care lucreaza. Ultimul caz este cel al Spitalului de Boli Infectioase din Botosani, . continuă pe Playtech

Manager de spital, apel disperat catre autoritati: Trebuie sa alegem pacientii. De saptamana asta, la asta se va ajunge

Explozia cazurilor de COVID-19 pune in dificultate autoritatile, dar in special medicii. Cadrele medicale aflate in linia intai, inca de la inceputul pandemiei, au ajuns in situatia Italiei, in care sunt obligate sa aleaga cui sa-i ofere sansa la viata, printr-un tratament corespunzator. Din pacate, paturile de la ATI aproape ca s-au umplut, iar semnele .

Bolnava de COVID-19, cantareata Rodica Olariu face un apel disperat catre un donator de plasma

Testata pozitiv cu noul coronavirus, Rodica Olariu, cunoscuta interpreta de muzica populara, are nevoie urgenta de plasma pentru a supravietui.

Medicii din Spania, protest disperat in plina pandemie de COVID-19. Care a fost motivul pentru care au aparut imbracati doar in lenjerie intima

Pandemia de COVID-19 a luat amploare in toata Europa, iar medicii au ajuns la capatul puterilor si al rabdarii. Dupa ce cazurile de coronavirus au explodat din nou, medicii rezidenti din Barcelona au facut un protest neobisnuit. Acestia au cerut ajutor imbracati in cel mai sumar mod cu putinta. Motivul este cu totul si cu .

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )